ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα έψαλλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

fonirodopis.gr

Ανάμεσα στα μέλη της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος που επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ και ο Κώστας Ιατρίδης

Παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα άκουσε παραμονή του νέου έτους ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από μέλη της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος που τον επισκέφθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Αξιοσημείωτη ανάμεσα στα μέλη που υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η παρουσία του Κώστα Ιατρίδη, ο οποίος πρόσφατα απέσυρε το ενδιαφέρον του για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη με κατηγορίες για «αλαζονικές» συμπεριφορές στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια τα κάλαντα είπαν στον κ. Μητσοτάκη τα παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τις δράσεις των προσκόπων οι οποίοι τον προσκάλεσαν μάλιστα να παρευρεθεί σε μία από αυτές. Στο τέλος αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα, με τα παιδιά να δίνουν στον κ. Μητσοτάκη ένα φούτερ με τα σήματα τους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άκουσε τα κάλαντα και από τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά και τις μητέρες τους που τα συνοδεύουν ενώ τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου δώρισε στον πρόεδρο της ΝΔ μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον ευχαρίστησε για τη σταθερή στήριξη του στον σύλλογο και τα άτομα με σύνδρομο Down.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ