Στα γραφεία της ΝΔ

Παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα έψαλλαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανάμεσα στα μέλη της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος που επισκέφθηκαν τον πρόεδρο της ΝΔ και ο Κώστας Ιατρίδης

Παραδοσιακά θρακιώτικα κάλαντα άκουσε παραμονή του νέου έτους ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, από μέλη της Πανθρακικής Ομοσπονδίας Νοτίου Ελλάδος που τον επισκέφθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Αξιοσημείωτη ανάμεσα στα μέλη που υποδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης η παρουσία του Κώστα Ιατρίδη, ο οποίος πρόσφατα απέσυρε το ενδιαφέρον του για το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο στη Ροδόπη με κατηγορίες για «αλαζονικές» συμπεριφορές στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στη συνέχεια τα κάλαντα είπαν στον κ. Μητσοτάκη τα παιδιά του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημερώθηκε για τις δράσεις των προσκόπων οι οποίοι τον προσκάλεσαν μάλιστα να παρευρεθεί σε μία από αυτές. Στο τέλος αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα, με τα παιδιά να δίνουν στον κ. Μητσοτάκη ένα φούτερ με τα σήματα τους.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης άκουσε τα κάλαντα και από τα παιδιά του Συλλόγου Συνδρόμου Down. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με τα παιδιά και τις μητέρες τους που τα συνοδεύουν ενώ τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα. Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου δώρισε στον πρόεδρο της ΝΔ μια προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τον ευχαρίστησε για τη σταθερή στήριξη του στον σύλλογο και τα άτομα με σύνδρομο Down.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.