ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τέλη Ιανουαρίου η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της «Κοινωνίας Πολιτών»

fonirodopis.gr

Ανανέωση της παράταξης με νέους υποψηφίους σε μεγάλο ποσοστό, προανήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Γκαράνης

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να παρουσιαστούν σε ανοιχτή συγκέντρωση οι προγραμματικές θέσεις της «Κοινωνίας Πολιτών» για την επόμενη 4ετία στον Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Γκαράνη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής σε «γιορτινή» συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής (28/12) με τοπικούς δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης θα απαρτίζεται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα πρόσωπα, τα οποία θα επιχειρήσει να «παντρέψει» με την εμπειρία των παλαιότερων, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα νίκης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Η καινούρια χρονιά να βρει την παράταξη μας δυνατή και ενωμένη και φυσικά να είναι νικηφόρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τέλη Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουμε μια ανοιχτή συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσουμε τους στόχους μας. Θα δείξουμε ότι είμαστε γνώστες των προβλημάτων και έχουμε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα. Θεωρούμε ότι η Κοινωνία Πολιτών είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Δήμο τη νέα 4ετία» σημείωσε ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ