Συνάντηση με δημοσιογράφους

Τέλη Ιανουαρίου η παρουσίαση των προγραμματικών θέσεων της «Κοινωνίας Πολιτών»

Ανανέωση της παράταξης με νέους υποψηφίους σε μεγάλο ποσοστό, προανήγγειλε ο επικεφαλής της παράταξης Γιάννης Γκαράνης

Στα τέλη Ιανουαρίου αναμένεται να παρουσιαστούν σε ανοιχτή συγκέντρωση οι προγραμματικές θέσεις της «Κοινωνίας Πολιτών» για την επόμενη 4ετία στον Δήμο Κομοτηνής, σύμφωνα με τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Γκαράνη.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής σε «γιορτινή» συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής (28/12) με τοπικούς δημοσιογράφους αποκάλυψε ότι το ψηφοδέλτιο της παράταξης θα απαρτίζεται κατά μεγάλο ποσοστό από νέα πρόσωπα, τα οποία θα επιχειρήσει να «παντρέψει» με την εμπειρία των παλαιότερων, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και μήνυμα νίκης εκφράζοντας την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα των εκλογών.

«Η καινούρια χρονιά να βρει την παράταξη μας δυνατή και ενωμένη και φυσικά να είναι νικηφόρα στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Τέλη Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσουμε μια ανοιχτή συγκέντρωση όπου θα παρουσιάσουμε τους στόχους μας. Θα δείξουμε ότι είμαστε γνώστες των προβλημάτων και έχουμε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα. Θεωρούμε ότι η Κοινωνία Πολιτών είναι αυτή που θα οδηγήσει τον Δήμο τη νέα 4ετία» σημείωσε ο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.