Το καλύτερο ραδιόφωνο...

Ο Ρυθμός 103,1 στην κορυφή της προτίμησης των ακροατών του e-radio

Οι ακροατές της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας επιλέγουν για τη ψυχαγωγία τους τον Ρυθμό 103,1 καθιστώντας τον το δημοφιλέστερο ραδιόφωνο της Κομοτηνής

Στην κορυφή της προτίμησης των ακροατών του e-radio, μεταξύ των ραδιοφώνων της Κομοτηνής, ανέβηκε ο Ρυθμός 103,1.

Οι ακροατές της γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας, μέσω της οποίας αναμεταδίδεται online το πρόγραμμα πολλών ραδιοφωνικών σταθμών της Ελλάδας, επιλέγουν για τη ψυχαγωγία τους τον Ρυθμό 103,1 καθιστώντας τον έτσι το δημοφιλέστερο ραδιόφωνο της Κομοτηνής.

Η προτίμηση αυτή αποτελεί και την καλύτερη επιβράβευση καθώς τα αληθινά «βραβεία» τα δίνει πάντα μόνο ο κόσμος και όχι οι ιδιωτικές εταιρείες δημοσίων σχέσεων ή μάρκετινγκ, οι οποίες βραβεύουν -όσους συμμετέχουν στους διαγωνισμούς τους- ύστερα από υποκειμενικές «αξιολογήσεις» ειδικών «κριτικών επιτροπών».

Δείτε τα δημοφιλέστερα ραδιόφωνα της Κομοτηνής στο e-radio:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.