ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Προσκλητήριο συμπόρευσης και κοινού αγώνα, απηύθυνε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

FoniRodopis

«Η Ροδόπη πρέπει να είναι δυνατή. Υπάρχουν οι δυνάμεις, υπάρχουν οι δυνατότητες. Μόνο αν παλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε αυτό να το πετύχουμε»

Ανοιχτό προσκλητήριο συμπόρευσης και κοινού αγώνα στους κατοίκους της Ροδόπης, απηύθυνε παραμονή του νέου έτους ο πρώην βουλευτής και Υπουργός, Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Επισκεπτόμενος τη δημοτική αγορά Κομοτηνής προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με τους επαγγελματίες και το καταναλωτικό κοινό, ο πρώην βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα μιας «δυνατής Ροδόπης» που θα πετύχουμε «μόνο αν παλέψουμε όλοι μαζί» ενώ έστειλε ενόψει του 2019 μήνυμα αισιοδοξίας και ανάκαμψης ευχόμενος το νέο έτος να σημάνει μια νέα αρχή για την πατρίδα και τον τόπο.

«Ολοκληρώνεται μια χρονιά ακόμα κρίσιμη και δυσάρεστη για τον τόπο μας και την πατρίδα μας. Κάνοντας τον απολογισμό του 2018 βλέπουμε την κορύφωση του αρνητικού κλίματος στην κατάσταση της τοπικής αγοράς. Μειωμένοι τζίροι, αυξημένη ανεργία, μεγάλη απώλεια πληθυσμού δημιουργούν ένα αίσθημα ανασφάλειας το οποίο προσδιορίζει τη συμπεριφορά των κατοίκων της Ροδόπης.

Έχουμε όλοι βγάλει το συμπέρασμα όλα αυτά τα χρόνια ότι για να μπορούμε να κερδίσουμε το σεβασμό του κέντρου πρέπει η Ροδόπη να είναι δυνατή. Πρέπει όμως όλοι μαζί να αγωνιστούμε γι’ αυτό. Υπάρχουν οι δυνάμεις, υπάρχουν οι δυνατότητες. Μόνο αν παλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε αυτό να το πετύχουμε.

Θέλω να πιστεύω ότι το 2019 θα είναι το έτος ενός νέου ξεκινήματος. Θα σημάνει μια νέα αρχή και για την πατρίδα μας και για τον τόπο μας. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, καλή δύναμη. Το προσκλητήριο είναι ανοιχτό, ο αγώνας είναι κοινός για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να βρούμε έναν σταθερό και δυναμικό βηματισμό προς το μέλλον.

Το 2019 ας είναι έτος αυτοπεποίθησης, αισιοδοξίας και ανάκαμψης. Θα αγωνιστούμε γι’ αυτό όλοι μαζί για να ξανακάνουμε τη Ροδόπη και την Ελλάδα δυνατή. Χρόνια πολλά».

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ