Πολλαπλές διακρίσεις

Χρυσό βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό απέσπασε η θρακιώτικη φέτα

Τα Τυροκομικά Δουκίδη συμμετείχαν στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών στα πλαίσια της Dairy Expo, τη μόνη ειδικευμένη έκθεση τυροκομικών προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο

Πρώτη φορά Θρακιώτικη Φέτα διακρίνεται με Χρυσό Βραβείο σε διαγωνισμό τυροκομικών προϊόντων με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα, τη γεύση και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, τα Τυροκομικά Δουκίδη συμμετείχαν στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών στα πλαίσια της Dairy Expo, τη μόνη ειδικευμένη έκθεση τυροκομικών προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς αξιολογητές του τυριού καθώς και σεφ όπως ο κος Ηλίας Μαμαλάκης αξιολόγησαν πληθώρα ελληνικών τυριών.

Η εταιρεία απέσπασε 4 διακρίσεις. Ειδικότερα, η ναυαρχίδα των προϊόντων μας «Φέτα Π.Ο.Π.» τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο, όπως επίσης Χρυσό έλαβε το «Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί» που παρασκευάζεται αυστηρά από αιγοπρόβειο γάλα. Με χάλκινα διακρίθηκαν το «Μαλακό Τυρί» από αιγοπρόβειο γάλα και το «Λευκό Τυρί Τελεμές» από αγελαδινό γάλα.

Όπως δηλώνει ο Υπεύθυνος Παραγωγής-Τυροκόμησης Γεώργιος Γουγουσάκης «όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Όταν αυτή είναι αγνή και ελληνική, ταυτοχρόνως είναι και υψηλής ποιότητας».

Κλείνοντας, τα Τυροκομικά Δουκίδη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες παραγωγούς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια διατήρησης της πανάρχαιας Θρακιώτικης τυροκομικής παράδοσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.