ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Χρυσό βραβείο σε πανελλήνιο διαγωνισμό απέσπασε η θρακιώτικη φέτα

FoniRodopis

Τα Τυροκομικά Δουκίδη συμμετείχαν στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών στα πλαίσια της Dairy Expo, τη μόνη ειδικευμένη έκθεση τυροκομικών προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο

Πρώτη φορά Θρακιώτικη Φέτα διακρίνεται με Χρυσό Βραβείο σε διαγωνισμό τυροκομικών προϊόντων με αυστηρά κριτήρια την ποιότητα, τη γεύση και οργανοληπτικά χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, τα Τυροκομικά Δουκίδη συμμετείχαν στη 2η Αξιολόγηση Ελληνικών Τυριών στα πλαίσια της Dairy Expo, τη μόνη ειδικευμένη έκθεση τυροκομικών προϊόντων σε πανελλαδικό επίπεδο. Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από ειδικούς αξιολογητές του τυριού καθώς και σεφ όπως ο κος Ηλίας Μαμαλάκης αξιολόγησαν πληθώρα ελληνικών τυριών.

Η εταιρεία απέσπασε 4 διακρίσεις. Ειδικότερα, η ναυαρχίδα των προϊόντων μας «Φέτα Π.Ο.Π.» τιμήθηκε με Χρυσό Βραβείο, όπως επίσης Χρυσό έλαβε το «Ημίσκληρο Κίτρινο Τυρί» που παρασκευάζεται αυστηρά από αιγοπρόβειο γάλα. Με χάλκινα διακρίθηκαν το «Μαλακό Τυρί» από αιγοπρόβειο γάλα και το «Λευκό Τυρί Τελεμές» από αγελαδινό γάλα.

Όπως δηλώνει ο Υπεύθυνος Παραγωγής-Τυροκόμησης Γεώργιος Γουγουσάκης «όλα ξεκινούν από την πρώτη ύλη. Όταν αυτή είναι αγνή και ελληνική, ταυτοχρόνως είναι και υψηλής ποιότητας».

Κλείνοντας, τα Τυροκομικά Δουκίδη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους συνεργάτες παραγωγούς, οι οποίοι στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια διατήρησης της πανάρχαιας Θρακιώτικης τυροκομικής παράδοσης.

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ