Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

«Το χωριό του Άη Βασίλη» στις Σάπες σας περιμένει!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ και θα περιλαμβάνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παραδοσιακά κάλαντα από πολιτιστικούς Συλλόγους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη φιλαρμονική του Δήμου

Ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με Πολιτιστικούς Συλλόγους, φορείς επαγγελματιών και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολικών μονάδων του Δήμου συνδιοργανώνουν την εκδήλωση «Το χωριό του Αη Βασίλη» στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο των Σαπών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ και θα περιλαμβάνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, παραδοσιακά κάλαντα από πολιτιστικούς Συλλόγους, χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη φιλαρμονική του Δήμου.

Στον χώρο εκπρόσωποι των Συλλόγων θα προσφέρουν παραδοσιακά γλυκά και εδέσματα, ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει παιχνίδια σε ΟΛΑ τα παιδιά και φωτογραφηθεί μαζί τους ενώ οι βοηθοί, τα ξωτικά, θα ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους!

Τέλος κλόουν διασκεδαστές θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους μας με τραγούδια, παιχνίδια και άφθονο κέφι.

Ανάλογη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 5:00 μμ στην Ξυλαγανή.

Οι συνδιοργανωτές σύλλογοι – φορείς της εκδήλωσης είναι οι:

Σύλλογος Γυναικών Σαπών
Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά»
Σύλλογος Πολιτισμού και Ανάπτυξης Σαπών «ΔΡΩ»
Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αρσακείου «Το Ευθύμιο» (Θμύκιο)
Ένωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Σαπών
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών
Κέντρο Κοινότητας Δήμου Μαρώνειας Σαπών
Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Σαπών – Παράρτημα Παιδικών Χωριών Σαπών SOS
Χορευτική Ομάδα Ιερού Ναού Αγίων Κων\νου και Ελένης Σαπών

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.