ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Με ρουσφετολογικά κριτήρια» η ίδρυση 4ης Νομικής Σχολής, λέει η Σιμπέλ Μουσταφάογλου

fonirodopis.gr

Ζητάει την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και καλεί ταυτόχρονα όλους τους φορείς της Θράκης να εκφράσουν την αντίθεσή τους

Σε «ρουσφετολογικά κριτήρια» αποδίδει την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ιδρυθεί νέα Νομική Σχολή στην Πάτρα, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου.

Η δημοτική σύμβουλος Κομοτηνής και πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης «Ν. Τσανακλής» καταδικάζει την ενέργεια του πρωθυπουργού και καλεί τους φορείς της Θράκης να εκφράσουν την αντίθεση τους.

Αναλυτικά, σημειώνει:

«Λίγο καιρό πριν τις εκλογές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία προσωπικά του κ. Τσίπρα, ιδρύει τέταρτη νομική σχολή στην Πάτρα. Με κριτήρια μόνο ρουσφετολογικά. Η νέα αυτή νομική σχολή υποβαθμίζει το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και καταδικάζει την περιοχή μας σε μεγαλύτερο μαρασμό.

Καταδικάζω έντονα αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του Πρωθυπουργού και την περιφρόνησή του στους κατοίκους της Θράκης, οι οποίοι θα του το ανταποδώσουν στις αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές. Θα ζητήσω άμεσα την σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής και καλώ όλους τους φορείς της Θράκης να εκφράσουν την αντίθεσή τους».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ