«Μπαράζ» καταλήψεων

Κατάληψη των μαθητών του Λυκείου Γλαύκης για τη Μακεδονία

«Μπορεί κάποιοι από εμάς να λένε ότι είναι Πομάκοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι αλλά όλοι μας αγαπάμε την πατρίδα μας»

Οι σχολικές καταλήψεις, στη Βόρεια Ελλάδα κυρίως, για τη Μακεδονία παίρνουν τη μορφή «ντόμινο» καθώς ολοένα και περισσότερα σχολεία βάζουν «λουκέτο» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Το «μπαράζ» καταλήψεων εξαπλώνεται και στη Θράκη καθώς μετά από σχολεία του Έβρου, υπό κατάληψη τελεί από σήμερα (29/11) και το Λύκειο Γλαύκης στην Ξάνθη.

Οι μαθητές του σχολείου μάλιστα ανάρτησαν και ένα πανό με το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Μπορεί κάποιοι από εμάς λένε ότι είναι Πομάκοι, Τούρκοι, Τσιγγάνοι αλλά όλοι μας αγαπάμε την πατρίδα μας».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.