Εκδρομή στη Βουλή

Η Νοτοπούλου υλοποίησε τη δέσμευση της στους μαθητές μειονοτικών δημοτικών σχολείων

Τη δέσμευση της απέναντι στους μαθητές των μειονοτικών δημοτικών σχολείων Ασωμάτων, Άνω Βυρσίνης, Άνω Δροσίνης και Οργάνης υλοποίησε η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ίδια είχε ανακοινώσει από την Οργάνη Ροδόπης όπου είχε βρεθεί την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου, στα πλαίσια περιοδείας της στην περιοχή, ότι θα στηρίξει το αίτημα των μαθητών προκειμένου αυτοί να μπορέσουν να μεταβούν στην Αθήνα και να απολαύσουν μία βιωματική εμπειρία στη Βουλή.

Την Τρίτη 27 Νοεμβρίου οι μαθητές των παραπάνω σχολείων, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, επισκέφτηκαν τη Βουλή όπου τους υποδέχθηκαν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, ο οποίος και δημοσίευσε σχετικό φωτογραφικό υλικό.

«Σήμερα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στην Βουλή μαθητές από την Ροδόπη. Τα παιδιά μας είναι το μέλλον μας. Ευχαριστώ θερμά τους δασκάλους για την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες προκειμένου να ποτίσουν με τις πολύτιμες γνώσεις τους τα παιδιά μας», ανέφερε στο σύντομο σχόλιο του ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.