Άσκηση Εθνοφυλάκων στην Κομοτηνή

Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά: «Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις ζωές μας για τα εθνικά ιδεώδη»

«Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε», το μήνυμα του Α/ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανή

Το μήνυμα ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο τα εθνικά ιδεώδη και μέρη έστειλε την Κυριακή (18/11) από την Κομοτηνή η Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά.

Συνοδευόμενη από τον κ. Α/ΓΕΣ Αντγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον Δκτη Δ΄ΣΣ Αντγο Γεώργιο Καμπά, η κ. Κόλλια – Τσαρουχά παρακολούθησε στο ΠΒ «Αμπελώνα» στην Κομοτηνή εκπαιδευτικές δραστηριότητες εθνοφυλάκων της 29 Ταξιαρχίας Πεζικού.

«Είμαστε έτοιμοι για ένα κακό σενάριο. Η αποτροπή είναι το βασικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων γιατί είμαστε ένας ειρηνικός λαός. Δεν θέλουμε τον πόλεμο αλλά είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις ζωές μας για να υπερασπίσουμε τα εθνικά ιδεώδη και τα μέρη μας. Αυτό το οποίο κάνετε εσείς οι Εθνοφύλακες είναι πάρα πολύ δυνατό και σπουδαίο. Τα λόγια μου είναι απλά όμως ειλικρινή. Ειλικρινά σας ευχαριστούμε, ειλικρινά σας συγχαίρω και να είστε γεροί παρά τις δυσκολίες που ξέρω πως περνάτε με την κρίση των τελευταίων ετών. Θα ήθελα να συγχαρώ και τα στελέχη του τακτικού Στρατού, αυτούς οι οποίοι ετοιμάζουν τις ασκήσεις επί χάρτου και τις εκτελούν μαζί σας, να συγχαρώ τον Στρατηγό του Δ’ ΣΣ και τον Αρχηγό του ΓΕΣ κ. Στεφανή για τη σοφή και έμπειρη καθοδήγηση . Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας με όποιο τρόπο μπορούμε καλύτερο», δήλωσε απευθυνόμενη στους εθνοφύλακες η ΥΦΕΘΑ.

«Πάντα μέσα μας να έχουμε αυτό που συνηθίζω να λέω, τη σημαία μας. Είμαστε έτοιμοι. Διαβεβαιώνουμε τους πάντες ότι ξέρουμε πολύ καλά τι θα κάνουμε», ήταν το μήνυμα του Α/ΓΕΣ Αντγου Αλκιβιάδη Στεφανής.

Νωρίτερα, η κ. Κόλλια – Τσαρουχά επισκέφθηκε τον Κάλχα όπου ο Στρατός πραγματοποίησε αποχετευτικές και αντιπλημμυρικές εργασίες ενώ το πρωί περιόδευσε σε χωριά της ορεινής Ξάνθης , όπου έχουν υλοποιηθεί έργα συντήρησης οδοποιίας και σχολικών κτηριακών εγκαταστάσεων από το Δ΄ Σώμα Στρατού.

Την ΥΦΕΘΑ και τους Αντιστράτηγους συνόδευαν στις επισκέψεις τους οι Ταξίαρχοι της ΧΧΙ ΤΘΤ κ. Λάζαρος Καμπουρίδης και της 29 Ταξιαρχίας Πεζικού κ. Γιώργος Χατζηγεωργίου.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.