ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Νέα Πορεία» ξανά στον Δήμο Κομοτηνής – Υποψήφιος Δήμαρχος ο Τάσος Βαβατσικλής

fonirodopis.gr

Ο πρώην Δήμαρχος μιλά για μια «νέα κοινή προσπάθεια» σε μια ανοιχτή ανεξάρτητη δημοτική παράταξη – Σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης Πετρίδη

Την επιστροφή του στα τοπικά δρώμενα του Δήμου Κομοτηνής ανακοίνωσε και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου (17/11) ο Τάσος Βαβατσικλής.

Ο πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής, ο οποίος έχει προβεί ήδη στις απαιτούμενες διεργασίες και έχοντας στελεχώσει μέρος του συνδυασμού του, μιλά για μια «νέα κοινή προσπάθεια» σε μια ανοιχτή ανεξάρτητη δημοτική παράταξη μέσω της οποίας επιδιώκει την ευρύτερη δυνατή συναίνεση.

Στην ανακοίνωση του ο Τάσος Βαβατσικλής αφήνει ταυτόχρονα σαφείς αιχμές κατά της διοίκησης Πετρίδη καθώς τονίζει ότι «είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε την Κομοτηνή από τη στασιμότητα και την κρίση», ενώ καταθέτει και το διακύβευμα για τον Δήμο το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο είναι «εάν θα συναντηθούν οι δυνάμεις που διαθέτουν ισχυρές κοινωνικές αναφορές, όραμα και ευαισθησία για το μέλλον της πόλης».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Τάσου Βαβατσικλή:

«Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες

Φίλες και φίλοι

Θα είμαι παρών στις εξελίξεις που έρχονται. 

Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά στη νέα κοινή προσπάθεια. 

Δημιουργούμε μια ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ σε ανθρώπους, ιδέες και προτάσεις. 

Καλούμε όλες τις δημιουργικές δυνάμεις, τις κινήσεις πολιτών, τον κάθε δημότη και ιδιαίτερα τους νέους σε διάλογο, ενότητα και κοινή δράση.

Για εμάς αντίπαλοι είναι μόνο οι ανάγκες και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. 

Με αυτά θα αναμετρηθούμε. 

Επιδιώκουμε την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και τη σύνθεση για ένα πρόγραμμα με προοπτική και ρεαλισμό. 

Η Κομοτηνή αξίζει μιας ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και ΤΟΛΜΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ πρότασης για την πόλη και τους οικισμούς της και αυτή θα παρουσιάσουμε στο επόμενο διάστημα. 

Αποστολή μας είναι να αποκαταστήσουμε τη δυναμική της αλλαγής και της ανάπτυξης. 

Να ηγηθούμε μιας συλλογικής προσπάθειας και να δώσουμε μια νέα ευκαιρία οικονομικής ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ.

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες 

Είμαστε αποφασισμένοι να βγάλουμε την Κομοτηνή από τη στασιμότητα και την κρίση. 

Το κρίσιμο διακύβευμα για το Δήμο σήμερα είναι εάν θα συναντηθούν οι δυνάμεις που διαθέτουν ισχυρές κοινωνικές αναφορές, όραμα και ευαισθησία για το μέλλον της πόλης.

Σ΄ αυτή την προοπτική θα είναι καταλυτική η συλλογική συμμετοχή των δημοτών. 

Μέσα στα χαρακτηριστικά της πόλης μας βρίσκονται συνυφασμένες με το όνομά της, ο αγώνας, η άμιλλα, η προσπάθεια, η υπέρβαση. 

Αυτές τις αρετές οφείλουμε να αναδείξουμε ξανά και όλοι μαζί να ωθήσουμε το Δήμο μας για μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ προς τα εμπρός, προς την πρόοδο, την ευημερία, την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, το ΜΕΛΛΟΝ.

Στην πολύχρονη διαδρομή μας έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι μπορούμε και στα δύσκολα. 

Στη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ φιλοδοξούμε η Κομοτηνή, ο Τόπος μας, να κάνει την ΑΝΑΤΡΟΠΗ, να είναι ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ