Εκδήλωση στην Κομοτηνή

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια ΑΜ-Θ παρουσιάζει ο Χριστόδουλος Τοψίδης

Την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει επίσημα ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, σε εκδήλωση που πραγματοποιεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 11.30 πμ στη «Λέσχη Κομοτηναίων».

Στην πρόσκληση για την εκδήλωση ο κ. Τοψίδης αναφέρει: «Ξεκινάμε όλοι μαζί. Προχωράμε μαζί για να αλλάξουμε τον τόπο μας. Δημιουργούμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Σας προσκαλώ να περπατήσουμε μαζί στη νέα εποχή».

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Τοψίδη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα της «Φωνής της Ροδόπης» στο Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.