«Ψεύτικες εξαγγελίες»

Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν: «Ο Γιώργος Πετρίδης φεύγοντας μας κάνει δώρο τα μπάζα»

Οι προεγκλογικές εξαγγελίες του Δημάρχου Κομοτηνής για την κατασκευή νέου σχολείου, οι οποίες έμειναν… στα λόγια

Τις προεκλογικές εξαγγελίες του Δημάρχου Κομοτηνής Γιώργου Πετρίδη για την ανέγερση μειονοτικού δημοτικού σχολείου στο Χάρμανλη θυμίζει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν.

Ο Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν, ο οποίος είναι ταυτόχρονα μέλος της Κίνησης Πολιτών «Θέλουμε Μειονοτικό Σχολείο», διεκδικεί εδώ και καιρό την κατασκευή νέου σχολείου με τις εξαγγελίες όμως του Γιώργου Πετρίδη να παραμένουν μέχρι σήμερα ανεκπλήρωτες.

Το σχόλιο του Κιαμήλ Σιτζάκ Εμίν:

«Δήμος Κομοτηνής ..13/11/2018
– Προεκλογική περίοδος 2010. Ο Πετρίδης υπόσχεται ανέγερση μειονοτικού σχολείου στο χώρο αυτό και κερδίζει τις εκλογές . 
– Προεκλογική περίοδος 2014 . Ο Πετρίδης υπόσχεται ξανά οτι θα κατασκευάσει τουλάχιστον τα θεμέλια του σχολείου. Ξανακερδίζει τις εκλογές. 
— Προεκλογική περίοδος 2018. Ο Πετρίδης ανακοινώνει οτι δεν θα είναι υποψήφιος για τον Δήμο Κομοτηνής . 
Φεύγοντας μας κάνει δώρο τα μπάζα…».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.