ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κάλεσμα συστράτευσης σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Κομοτηνής από τον Αντώνη Γραβάνη

fonirodopis.gr

Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου παρουσιάζει την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού και τους βασικούς άξονες του σχεδίου για τη «νέα δυναμική πορεία της Κομοτηνής»

Την υποψηφιότητα του για το αξίωμα του Δημάρχου Κομοτηνής ανακοίνωσε και επίσημα ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, Αντώνης Γραβάνης.

Στο μήνυμα του απευθύνει κάλεσμα συστράτευσης και συναίνεσης σε όλες τις υγιείς δυνάμεις και στα ενεργά μέλη του τόπου ώστε να «βάλουμε όλοι μαζί την πόλη μας, δυνατά στις εξελίξεις».

Η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού και οι βασικοί άξονες του σχεδίου θα παρουσιαστούν την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 19:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων.

Η ανακοίνωση υποψηφιότητας του Αντώνη Γραβάνη:

«Συμπολίτες μου,
στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019, δίνεται στο Δήμο μας και την Κομοτηνή μας, μία σπουδαία ευκαιρία να αλλάξει πορεία, να διεκδικήσει ΔΥΝΑΤΑ και να κερδίσει όλα όσα της αξίζουν και πολλά περισσότερα! 
Να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της αρμόζει ως η πραγματική πρωτεύουσα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Η νέα αυτοδιοικητική πραγματικότητα που επιβάλλεται από το νομοσχέδιο ‘’Κλεισθένης I’’ σε συνδυασμό με τη διαρκώς επιδεινούμενη ύφεση που βιώνει η χώρα και ειδικά η περιοχή μας σε όλα τα επίπεδα, απαιτεί καθαρή πολιτική σκέψη, ενότητα και σχέδιο.
Διεκδικώ το αξίωμα του Δημάρχου Κομοτηνής, για να βάλουμε όλοι μαζί την πόλη μας, ΔΥΝΑΤΑ στις εξελίξεις. 
Διεκδικώ τις μέγιστες δυνατές πολιτικοκοινωνικές συναινέσεις.
Με γνωρίζετε όλοι. Διαθέτω την εμπειρία, επαγγελματική και πολιτική για να οδηγήσω την πόλη μας σε δρόμους οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης. Στο πλευρό μου βρίσκονται υγιείς δυνάμεις του τόπου μας, ικανά και ενεργά μέλη της πόλης μας.
Σας προσκαλώ τη Δεύτερα 10 Δεκεμβρίου, και ώρα 19:30 στη Λέσχη Κομοτηναίων για να σας παρουσιάσω την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού μας και τους βασικούς άξονες του σχεδίου μας, που θα σημάνουν τη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ πορεία της Κομοτηνής μας.
Κρατάμε μόνο τα θετικά του παρελθόντος και δουλεύουμε για το σήμερα και το αύριο.
Με πίστη, θέληση και δουλειά βάζουμε την Κομοτηνή ΔΥΝΑΤΑ στις εξελίξεις!».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ