Στην Ε.Ο. Κομοτηνής - Ξυλαγανής

Έδεσε άλογο στην καρότσα του αυτοκινήτου και το έσερνε… τροχάδην

Ένα απίστευτα ενοχλητικό θέαμα κακοποίησης ζώου αντίκρισαν την Πέμπτη (8/11) το πρωί διερχόμενοι οδηγοί στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής – Ξυλαγανής.

Ασυνείδητος έδεσε στην καρότσα του αγροτικού αυτοκινήτου του άλογο και το έσερνε τροχάδην με το άτυχο ζώο όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες να γλιστράει και να παραπατάει μέσα στη μέση του δρόμου.

Οδηγοί ειδοποίησαν την Αστυνομία για το περιστατικό κακοποίησης και όπως μαθαίνουμε εστάλη περιπολικό προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον ασυνείδητο. Είναι πράγματι εξοργιστικό να βλέπει κανείς ένα ζώο να βασανίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.