ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής

Κομοτηνή: Ενημερωτική εκδήλωση για τη λειτουργία και τις παροχές των ΤΟ.Μ.Υ.

Το 1ο ΚΑΠΗ  του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με την 2η ΤΟ.Μ.Υ. της 4ης ΥΠΕ συνδιοργανώνουν για τις 06-11-2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΑΠΗ:

α) Ενημέρωση σχετικά με την λειτουργία και τις παροχές της ΤΟ.Μ.Υ. από την Κοινωνική Λειτουργό της 2ης Τ.ΟΜ.Υ Κομοτηνής κα Σουζάνα Μουρατίδου.

β) Ιατρική ομιλία από τον Οικογενειακό γιατρό Ειδικότητας Παθολογίας της 2ης ΤΟ.Μ.Υ κο Παπαδόπουλο Πρόδρομο με θέμα. «Αρτηριακή Υπέρταση».

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή  για το κοινό και όχι μόνο για τα μέλη του ΚΑΠΗ .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.