ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση στελεχών του ΠΡΑΤΤΩ ενόψει της επίσκεψης Κοτζιά στην Κομοτηνή

fonirodopis.gr

Θα μιλήσει την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κύτταρο – Καλούν μέλη της μειονότητας να δώσουν το «παρών» στην ομιλία του πρώην ΥΠΕΞ

Έντονη κινητοποίηση παρατηρείται τις τελευταίες μέρες από συγκεκριμένα στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ ενόψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του Νίκου Κοτζιά στην Κομοτηνή την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου.

Ο πρώην ΥΠΕΞ θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Πολιτιστικό Κύτταρο Κομοτηνής (πρώην ΡΕΞ) με θέμα «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει» και τα στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ επιθυμούν να είναι γεμάτη η αίθουσα ώστε να χαρακτηριστεί η επίσκεψη πετυχημένη αλλά και να σταλεί ταυτόχρονα προς όλους το μήνυμα της δυναμικής που έχει ο πολιτικός φορέας.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είναι παράδοξο καθώς συνηθίζεται σε επισκέψεις πολιτικών αρχηγών στην περιοχή να υπάρχει και η αντίστοιχη κινητοποίηση των τοπικών στελεχών. Το αξιοσημείωτο ωστόσο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι τα στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ προσεγγίζουν ιδιαίτερα μειονοτικούς πολίτες, τους οποίους καλούν να παραβρεθούν ακόμα και οικογενειακώς, μαζί με τις γυναίκες τους.

«Κυριακή κοντή γιορτή» λοιπόν και θα φανεί σύντομα αν οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των στελεχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ