ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Έτοιμα τα νέα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ροδόπης

FoniRodopis

Σύντομα θα λειτουργήσουν σε τακτικές μέρες και ώρες – Έκκληση σε εθελοντές απευθύνει ο Σύλλογος

Έτοιμα να τεθούν σε λειτουργία είναι τα νέα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Ροδόπης, τα οποία βρίσκονται στην οδό Παν. Τσαλδάρη 2, Κ2 στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Τα γραφεία παραχωρήθηκαν με χαμηλό μίσθωμα από το Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη και την Πρόεδρο κα. Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού και το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης «Νέστωρος Τσανακλής», τους οποίους ο Σύλλογος ευχαριστεί από καρδιάς.

Ο Σύλλογος ΔΑΔΑΑ απευθύνει παράλληλα έκκληση σε όσα μέλη ή φίλους έχουν χρόνο και διάθεση να απασχοληθούν εθελοντικά στη γραμματεία του.

Αναλυτικά, ο Σύλλογος αναφέρει:

«Έτοιμα τα νέα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ – Σύντομα θα λειτουργήσουν σε τακτικές μέρες και ώρες- Έκκληση σε εθελοντές – Στο πλευρό μας ο Δήμος Κομοτηνής, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος και η ομάδα Τοπική Οικονομία Ροδόπης Αλλά-ζω Τ.Ο.Ρ.Α. με ουσιαστικές δωρεές…

Έτοιμα να τεθούν σε λειτουργία είναι τα νέα γραφεία του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ μετά την παραχώρησή τους (με χαμηλό μίσθωμα) από το Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γιώργο Πετρίδη, την Πρόεδρο κα. Σιμπέλ Μουσταφά Ογλού και το ΔΣ της Ανώνυμης Εταιρείας “Νέστωρος Τσανακλή”, που τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Η νέα διεύθυνση των γραφείων είναι: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, Παν. Τσαλδάρη 2, Κ2, Κομοτηνή 69132, ενώ σύντομα θα γίνει σύνδεση για σταθερό τηλεφωνικό νούμερο.

Το γραφείο εξοπλίστηκε αποκλειστικά από προσφορές, για τις οποίες νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τους κάτωθι: 

τον κ. Ιωάννη Γκαράνη Πρόεδρο του ΚΕΜΕΑ για δύο γραφεία με καρέκλες και μια ραφιέρα, την κα Κούλα Παπαδριέλλη, την κα Έλπη Μπλεκάτση και τα μέλη της Ομάδας Τ.Ο.Ρ.Α. για ένα ψυγείο, μία ντουλάπα, ένα γραφειάκι με συρταριέρα και μία καφετιέρα και τον κ. Αλέξανδρο Τσαπέκο Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου και τα μέλη του ΔΣ για την προσφορά ενός φαρμακείου με όλα τα απαραίτητα φαρμακευτικά προϊόντα πρώτων βοηθειών. 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον κ. Μιχάλη Ραγκούση για τη στήριξη όλων των προσπαθειών μας.

Για την τακτική λειτουργία του γραφείου χρειαζόμαστε την υποστήριξη εθελοντών και κάνουμε έκκληση σε όποιο από τα μέλη ή τους φίλους μας έχουν ελεύθερο χρόνο και διάθεση να απασχοληθούν στη γραμματεία να το δηλώσουν με προσωπικό μήνυμα στο: dadaakomotini@gmail.com

Το παρόν γραφείο είναι δίχωρο και αποκτήθηκε με σκοπό η μία αίθουσα να χρησιμοποιηθεί ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων. Για το χώρο αυτό είμαστε ακόμη σε αναμονή, ώστε να επανδρωθεί με κατάλληλα έπιπλα, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και θέρμανση από χορηγούς, ενώ μέσα στο μήνα περιμένουμε με αγωνία τη θετική απάντηση από το Ίδρυμα ΝΙΑΡΧΟΣ για την κάλυψη της μισθοδοσίας του εκπαιδευτικού προσωπικού. 

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις οικογένειες που σήμερα βρίσκονται σε ανάγκη.

Η αγάπη και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη».

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ5 ώρες πριν

Φωτοτυπικό Κέντρο «Ο Πόντος»

Οτιδήποτε χρειάζεστε στο χώρο των φωτοτυπιών και φωτοαντιγράφων, άμεσα και αποτελεσματικά, πάντα στις πιο φιλικές τιμές

ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ6 ώρες πριν

«Ο Φούρνος του Παππού»

24 ώρες ανοιχτά – Απολαύστε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας υπέροχο παραδοσιακό ψωμί και πλούσια ποικιλία σφολιατοειδών

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ2 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήριο 5min

Άμεση εξυπηρέτηση – Απόλυτη καθαριότητα – Οικονομικές τιμές – Σεβασμό στον πελάτη

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο – Ψητοπωλείο Ελευθερίου

Ολόφρεσκα ψάρια στις καλύτερες τιμές. Αναλαμβάνουμε το ψήσιμο και την παράδοση των ψαριών σας

ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΝΟΙΚΕΣΙΩΝ3 εβδομάδες πριν

Γραφείο συνοικεσίων «Ouzoun Group»

Γραφείο συνοικεσίων και γνωριμιών για γάμο. Αρχές μας, η εμπιστοσύνη και η εχεμύθεια

ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ3 εβδομάδες πριν

Nefeli market

Εσύ αξίζεις το καλύτερο - Άμεση εξυπηρέτηση κατ' οίκον

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 μήνα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ