«Διακαείς πόθοι»

Ψάχτηκαν για ανεξάρτητο μειονοτικό συνδυασμό για τον Δήμο Κομοτηνής

Το εγχείρημα εγκαταλείφθηκε όταν μετά από συζητήσεις διαπιστώθηκε ότι δεν είναι εφικτό να πιάσουν το επιθυμητό ποσοστό

Έντονη φημολογία είχε αναπτυχθεί το προηγούμενο διάστημα στην πόλη της Κομοτηνής γύρω από το σενάριο να δημιουργηθεί ένας αμιγώς μειονοτικός συνδυασμός ο οποίος θα κατέβαινε ως ανεξάρτητος στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Το σενάριο απ’ ότι φαίνεται είχε βάση καθώς, όπως μαθαίνουμε, άνθρωποι που πρόσκεινται στο τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής έκαναν επαφές με μειονοτικούς παράγοντες στους οποίους κατέθεταν τις σκέψεις τους για δημιουργία μειονοτικού σχήματος.

Το ερώτημα που τέθηκε ήταν εάν μπορεί ο συνδυασμός αυτός να λάβει στον Δήμο Κομοτηνής ποσοστό της τάξεως του 20%, το οποίο είχε οριστεί σαν ελάχιστος εκλογικός στόχος.

Οι απαντήσεις των μειονοτικών παραγόντων όμως ήταν μάλλον απογοητευτικές και έτσι το εγχείρημα προς το παρόν εγκαταλείφθηκε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.