Εργασίες στην περιοχή Κοσμίου

Σε εξέλιξη οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Περιστατικό βανδαλισμού σε μηχάνημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων – «Θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να βρεθούν οι άγνωστοι και να τούς αποδοθούν οι ευθύνες», σημειώνει ο Νίκος Τσαλικίδης

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βαίνουν το τρέχον χρονικό διάστημα, τεχνικές παρεμβάσεις για την αντιπλημμυρική προστασία, στην επικράτεια της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης. Σε αυτό το πλαίσιο, εκτελούνται, τις τελευταίες ημέρες και εργασίες καθαρισμού της κοίτης στον «Τρελοχείμμαρο», στην περιοχή του οικισμού Κοσμίου, όπου καταγράφηκε και περιστατικό βανδαλισμού σε μηχάνημα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Ροδόπης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θωρακίζουμε τη Ροδόπη, με στόχο την πρόληψη πλημμυρικών φαινομένων. Μέσω της υλοποίησης επιμέρους τεχνικών εργασιών, όπου αυτό απαιτείται και παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν.

Με θλίψη, αντικρίσαμε τις ζημιές που υπέστη η ερπυστριοφόρα της Π.Ε. Ροδόπης, ύστερα από βανδαλισμό. Τέτοιες πράξεις μας γυρνάνε χρόνια πίσω. Μας λυπούν καθώς αντιτίθενται στον καθημερινό μας αγώνα για την κάλυψη των αναγκών των κατοίκων της περιοχής μας. Φυσικά, θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να βρεθούν οι άγνωστοι και να τούς αποδοθούν οι ευθύνες.

Οι αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις συνεχίζονται και θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.