Διατάχθηκε έρευνα

Νεκρά άλογα από πυροβολισμούς στο Δέλτα Έβρου

Πέντε άλογα έπεσαν νεκρά από πυροβολισμούς στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, σε ένα περιστατικό που προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό και θλίψη.

Τη μακάβρια ανακάλυψη έκαναν ψαράδες που διαμένουν στις καλύβες στις όχθες του ποταμού, ενώ τα άλογα μερικά από τα οποία επέπλεαν στο νερό οδηγήθηκαν στην ακτή και οι αρμόδιοι μερίμνησαν για την ταφή τους.

Από το περιστατικό γεννώνται εύλογα ερωτήματα για το ποιος μπορεί να προέβη σε αυτήν την αποτρόπαιη πράξη, αλλά και για ποιο λόγο.

Να σημειωθεί πως ακόμη και κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν σοκαρισμένοι, επισημαίνοντας πως είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Για το περιστατικό διατάχθηκε έρευνα.

Πηγή: e-evros.gr  

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.