Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου

Στην Κομοτηνή ο Γ.Γ. της Εκτελεστικής Επιτροπής ΑΔΕΔΥ, Σταύρος Κουτσιουμπέλης

Επίσκεψη κλιμακίου της ΑΔΕΔΥ σε εργασιακούς χώρους για ενημέρωση σχετικά με την 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 14 Νοέμβρη

Εργασιακούς χώρους στην περιοχή της Κομοτηνής θα επισκεφθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου κλιμάκιο στελεχών της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής τον Γ.Γ. της Εκτελεστικής Επιτροπής, Σταύρο Κουτσιουμπέλη.

Τα στελέχη της ΑΔΕΔΥ θα ενημερώσουν τους δημοσίους υπαλλήλους σχετικά με την 24ΩΡΗ Πανελλαδική ΑΠΕΡΓΙΑ στις 14 Νοεμβρίου καθώς και για τις τρέχουσες εξελίξεις στον Δημόσιο Τομέα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής : 
• 09:00 ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ –Δ/νση Δασών & ΔΙΠΕΧΩΣΧ 
• 10:30 ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-Δ/νση Καθαριότητας, Εργοτάξιο 
• 12:30 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ 
• 14:00 ΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
• 15:00 Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Ροδόπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.