ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Τα μέλη της παράταξης του «Σπάρτακου» δημιουργούν παράδοση… στις προσαγωγές

fonirodopis.gr

Η δράση των μελών της δημοτικής παράταξης Κομοτηνής απασχολεί την Αστυνομία – Καταγγέλλουν «αυταρχισμό» και «συριζέικο παρακράτος»

Παράδοση στις προσαγωγές σε αστυνομικά Τμήματα τείνουν να δημιουργήσουν τα μέλη της δημοτικής παράταξης «Σπάρτακος» καθώς όπως φαίνεται η δράση τους, ιδιαίτερα τον τελευταίο χρόνο, απασχολεί την Αστυνομία.

Την Κυριακή (28/10) κατά τη διάρκεια της παρέλασης στην Κομοτηνή, τρία μέλη του «Σπάρτακου» προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων στο Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής επειδή πραγματοποιούσαν διανομή φυλλαδίων των Παμμακεδονικών Ενώσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο τον τελευταίο χρόνο αλλά η τρίτη. Τον «χορό» των προσαγωγών είχε ανοίξει τον περασμένο Δεκέμβριο ο επικεφαλής της παράταξης Κώστας Καραΐσκος λόγω αφισοκόλλησης που πραγματοποιούσε ενόψει της επίσκεψης Ερντογάν στην Κομοτηνή, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2018 άλλα δύο μέλη της δημοτικής παράταξης προσήχθησαν για εξακρίβωση στοιχείων σε Αστυνομικό Τμήμα της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Καταγγέλλουν κυβερνητικές «διώξεις» εις βάρος τους

Κυβερνητικές «διώξεις» και «αυταρχισμό» βλέπουν τα μέλη της δημοτικής παράταξης πίσω από τις προσαγωγές. Σε ανακοίνωση του ο «Σπάρτακος» κάνει λόγο για «τσίρκουλα που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση και έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αυταρχισμού» καταγγέλλοντας παράλληλα την ύπαρξη και δράση «Συριζέικου παρακράτους το οποίο δίνει μεροκάματα σε τρωκτικά του διαδικτύου για να υποσκάπτουν την εικόνα του».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«ΕΞΑΚΡΙΒΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΣΥΡΙΖΕΩΝ

Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε. Κατά τη διανομή των φυλλαδίων των Παμμακεδονικών στην Κομοτηνή (σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών), προσήχθησαν ‘’για εξακρίβωση στοιχείων’’ τρία μέλη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ –Αγγέλα Μποζατζή, Πάρης Καλοδημίδης, Παναγιώτης Καρακολίδης- μάλιστα η μία δημοτική σύμβουλος. Τα τσίρκουλα που παριστάνουν την ελληνική κυβέρνηση έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ αυταρχισμού και συμπλεγματικότητας κατά της κοινωνίας και των ζωντανών της δυνάμεων: ανήμερα της εθνικής μας εορτής δεν μας επιτρέπει η (κυβερνώσα!) συριζέικη ψυχοπνευματική καθήλωση να διακινήσουμε οποιαδήποτε κριτική στην πρόστυχη μειοδοσία της. Αναλόγως ενήργησε η Αστυνομία και σε άλλες πόλεις αλλά ειδικά στην Κομοτηνή το πράγμα παράγινε και πάντοτε σε βάρος της παράταξης μας. Να συνδέεται και με τις επικείμενες έκτακτες κρίσεις στην Αστυνομία, οπότε το γλείψιμο στα υπουργικά κνώδαλα… εντείνεται;

Τον περασμένο Δεκέμβρη είχε ομοίως προσαχθεί για την αφισοκόλληση κατά του ερχομού του Ερντογάν στην Κομοτηνή ο επικεφαλής του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, Κώστας Καραΐσκος (σε μια πόλη που βρίθει από αφίσες του ΚΚΕ, πανό των αντιεξουσιαστών κλπ). Προ μηνών το ίδιο πρόσωπο στόχευσε – ανεπιτυχώς- η τοπική συριζέικη λοιμική δύο φορές, για να του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε κατοχικούς πληροφοριοδότες.

Παράλληλα το συριζέικο παρακράτος δίνει μεροκάματα σε λαθρόβια τρωκτικά του διαδικτύου για να υποσκάψουν παντί τρόπω την εικόνα της παράταξης. Όλα αυτά δείχνουν δύο πράγματα: πρώτον ότι οι Ιούδες του ελληνισμού φοβούνται μέχρι… σφιγκτηριακής ανεπάρκειας τον πολιτικά εγγράμματο και δραστήριο ελληνικό λαό. Και δεύτερον ότι ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ παραμένει η μοναδική αδέσποτη, εθνολαϊκή δύναμη στη Θράκη.

Καγχάζουμε στα μούτρα τους, συνεχίζουμε να αντιπαλεύουμε τα ανόσια πεπραγμένα τους και με τη βοήθεια της τοπικής κοινωνίας θα τους απαντήσουμε δεόντως και στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Μάη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ