Γιώργος Πετρίδης:

Απών από την 28η Οκτωβρίου, παρών στην επέτειο ίδρυσης της τουρκικής Δημοκρατίας

Οι συγκρίσεις από το πώς ο Δήμαρχος Κομοτηνής τίμησε τις εθνικές επετείους της Ελλάδας και της Τουρκίας… αναπόφευκτες

Αναπόφευκτες είναι οι συγκρίσεις από τον τρόπο με τον οποίο ο πρώτος δημότης Κομοτηνής, ο Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης, τίμησε τις εθνικές επετείους της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή της 28ης Οκτωβρίου που εορτάστηκε την Κυριακή (28/10), ο Δήμαρχος «έλαμψε» δια της απουσίας του και τον ίδιο εκπροσώπησε στην παρέλαση της Κομοτηνής ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Δημήτρης Πολιτειάδης.

Μια μέρα αργότερα (29/10) και σε αντίθεση με την εθνική επέτειο της χώρας μας, ο Δήμαρχος τίμησε την εθνική επέτειο της γείτονος για τα 95 χρόνια από την ίδρυση της τουρκικής Δημοκρατίας, δίνοντας το «παρών» στη δεξίωση που παρέθεσε στο ξενοδοχείο «Χρήστος και Εύη» το τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται μαζί με τον Τούρκο Πρόξενο Κομοτηνής Μουράτ Ομέρογλου, το νέο επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» Γιάννη Γκαράνη και τους δημοτικούς συμβούλους Σιμπέλ Μουσταφάογλου, Τζιχάν Ιμάμογλου, Μολλά Ισά Ριτβάν και Εμρέ Αχμέτ.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.