ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Διαμαρτυρίες τοπικών στελεχών της ΝΔ σε Αυγενάκη για την στήριξη του κόμματος σε Μέτιο

fonirodopis.gr

Κατηγόρησαν τον Χρήστο Μέτιο για αλαζονική συμπεριφορά και συνεργασίες με άτομα που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ – «Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία» φέρεται να τους είπε ο γραμματέας της ΝΔ

Σύσκεψη υπό τον Γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/10) στο Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης με σκοπό την συσπείρωση των «γαλάζιων» στελεχών της Περιφέρειας ΑΜ-Θ γύρω από την υποψηφιότητα του Χρήστου Μέτιου.

Στη σύσκεψη, η οποία διήρκησε για πάνω από δύο ώρες, τα τοπικά στελέχη της ΝΔ εξέφρασαν την αντίθεση τους στην υποψηφιότητα Μέτιου κάνοντας παράπονα μέχρι και για αλαζονική συμπεριφορά του τελευταίου κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Περιφερειάρχης.

Σύμφωνα με τα όσα μας μετέφερε «γαλάζιο» στέλεχος το οποίο ήταν παρόν, καθώς η σύσκεψη ήταν κλειστή για τους εκπροσώπους του Τύπου, ο κ. Μέτιος κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων ότι παραγκώνισε στελέχη της ΝΔ επιλέγοντας να συνεργαστεί με άτομα που ανήκουν σε άλλους χώρους (ΠΑΣΟΚ) ενώ ειπώθηκε ότι «δεν απαντούσε ούτε καν στα τηλέφωνα» και «συμπεριφερόταν σαν μονάρχης».

Από την κριτική των «γαλάζιων» στελεχών δεν γλίτωσε ούτε ο γραμματέας της ΝΔ για τον οποίον είπαν ότι δεν έλαβε υπόψη του τη βούληση της πλειοψηφίας των συμβούλων της «Περιφερειακής Αναγέννησης» ενώ λέχθηκε μέχρι και το ότι χρησιμοποιήθηκαν οι βουλευτές, πρώην και νυν, προκειμένου να δηλώσουν τη στήριξη τους στον Χρήστο Μέτιο.

Ο Περιφερειάρχης απαντώντας στην κριτική παραδέχθηκε τα λάθη του λέγοντας ότι θα τα διορθώσει ενώ ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε τα στελέχη να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία. «Ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης επέλεξε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Χρήστο Μέτιο. Ακολουθήστε το παράδειγμα του και κάντε το κι εσείς», φέρεται πως είπε ο γραμματέας της ΝΔ προκειμένου να «κάμψει» τις όποιες αντιστάσεις.

Νωρίτερα, σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ροδόπης, ο Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε την πλήρη στήριξη του κόμματος στο πρόσωπο του Μέτιου στέλνοντας παράλληλα μήνυμα σε όσους σχεδιάζουν «αντάρτικα» στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ