ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Κομοτηνή: Με επιτυχία το πρώτο σεμινάριο ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Αιγαίου

FoniRodopis

Ήταν η πρώτη συνάντηση από μία σειρά μηνιαίων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν προσεχώς και μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Η θεματολογία είναι Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο 13 και 14  Οκτωβρίου 2018 στην αίθουσα του Πολυλειτουργικού Κέντρου του Δήμου Κομοτηνής οι πρώτες Επιμορφωτικές συναντήσεις με εκπαιδεύτρια τη Ψυχολόγο κ. Αναστασία Βαρσαμοπούλου και συντονίστρια την κ. Δήμητρα Δελή.

Ήταν η πρώτη συνάντηση από μία σειρά μηνιαίων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν προσεχώς και μπορούν να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Δημιουργήθηκαν τρία τμήματα λόγω της μεγάλης προσέλευσης. Η θεματολογία των σεμιναρίων είναι Ψυχολογία, Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής. Είναι ένα μοναδικό μορφωτικό και πολιτιστικό γεγονός που ξεκίνησε σε όλη την Ελλάδα και θα διαρκέσει όλο το χειμώνα.

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το πρώτο σύμφωνα με διεθνείς αξιολογήσεις Πανεπιστημιακό Ίδρυμα της Ελλάδος πάλι πρωτοπορεί, αφουγκραζόμενο τις ανάγκες του κάθε πολίτη σε αυτή τη δύσκολη εποχή, προσφέροντας δωρεάν επιμορφώσεις σε όλη την Ελλάδα (55 πόλεις).

[TheChamp-Sharing]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ