ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Έλεγχος σε φρεάτια και σχάρες στον Δήμο Κομοτηνής ενόψει της χειμερινής περιόδου

fonirodopis.gr

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Γιάννη Μουρτίδη, είναι καθαρά και δεν υπάρχει πρόβλημα – Παράκληση σε δημότες να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους πάνω σε φρεάτια και σχάρες

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και οι αποφράξεις φρεατίων από την Υπηρεσία Καθαριότητας και Περιβάλλοντος του Δήμου Κομοτηνής ενόψει της χειμερινής περιόδου και της προετοιμασίας για πλημμύρες.

Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Μουρτίδης, μετά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, τα φρεάτια και οι σχάρες είναι καθαρά και ως φαίνεται μάλλον δεν θα ζήσουμε φέτος τα πλημμυρικά φαινόμενα που παρατηρήθηκαν προηγούμενα έτη.

«Μετά από τον έλεγχο που έγινε από την αρμόδια υπηρεσία δεν υπάρχει πρόβλημα με τα φρεάτια και σχάρες είναι καθαρά, τουλάχιστον αυτήν την στιγμή. Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι για το καλό μας. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ τους συμπολίτες μας να μην σταθμεύουν τα αυτοκίνητα τους πάνω στα φρεάτια και σχάρες ώστε εάν χρειαστεί να γίνει ο καθαρισμός τους. Καλό θα είναι να φροντίσουμε όλοι μαζί ώστε τα φρεάτια και σχάρες μπροστά στα σπίτια μας και τις επιχειρήσεις μας να είναι καθαρά. Και ας έχουμε στο μυαλό τις οδηγίες προετοιμασίας αυτό προστασίας από πλημμύρες. Καλό απόγευμα», σημειώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ