ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

«Η Ζωή μας στο Ροζ…», από τον Σύλλογο «Δύναμη Ψυχής»

fonirodopis.gr

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο Σύλλογος «Δύναμη Ψυχής», με την υποστήριξη του 423 Τμήματος Νηρηίδων των Θυγατέρων Πηνελόπης διοργανώνουν Ενημερωτική Δράση με τίτλο  «Η Ζωή μας, στο Ροζ..», την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 6.00μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των ενημερωτικών δράσεων των Συλλόγων για τον μήνα Οκτώβριο, μήνας πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού.  Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών  σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Στο πλαίσιο της δράσης θα φωτιστεί το κτιρίου του Εμπορικού Κέντρου, θα διανεμηθούν ενημερωτικά έντυπα, θα προβληθούν αντίστοιχα videos και θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό event.

To Δ.Σ. του Συλλόγου «Δύναμη Ψυχής» Καρκινοπαθών Ροδόπης, ευχαριστεί θερμά τα μέλη και το Δ.Σ. 423 Τμήματος Νηρηίδων των Θυγατέρων Πηνελόπης, καθώς επίσης την Διοίκηση του Εμπορικού Κέντρου Kosmopolis για την χορηγία της εκδήλωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ