ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κοτζιάς, ο Πετρίδης και η κοινή εκδήλωση του Δήμου Κομοτηνής με το ΠΡΑΤΤΩ

Με λεφτά των δημοτών, η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής έκανε μικροκομματική σκέπουλα υπέρ της πολιτικής κίνησης του πρώην ΥΠΕΞ

FoniRodopis

Με λεφτά των δημοτών, η Δημοτική Αρχή Κομοτηνής έκανε μικροκομματική σκέπουλα υπέρ της πολιτικής κίνησης του πρώην ΥΠΕΞ

Στην επικαιρότητα βρίσκεται για ακόμη μια φορά ο απερχόμενος πλέον ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς, αυτή τη φορά όχι για κάποια διπλωματική του «επιτυχία» αλλά λόγω της απόφασης του να παραιτηθεί το πρωί της Τετάρτης (17/10) από το αξίωμα του εξαιτίας της κόντρας που είχε με τον Πάνο Καμμένο για τα κονδύλια του Υπουργείου Άμυνας.

Αφορμής δοθείσης λοιπόν δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις ιδιαίτερες σχέσεις που φαίνεται πως έχει η πολιτική κίνηση ΠΡΑΤΤΩ, επικεφαλής της οποίας είναι ο πρώην ΥΠΕΞ, με την περιοχή μας και πιο συγκεκριμένα με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.

Εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον συζητείται άλλωστε σαν κοινό μυστικό στα πολιτικά στέκια της πόλης η πληροφορία ότι ο Δήμαρχος Κομοτηνής έχει συμπράξει πολιτικά με την κίνηση ΠΡΑΤΤΩ.

Δυστυχώς την παραπάνω πληροφορία, αν και ρωτήσαμε τοπικά στελέχη του ΠΡΑΤΤΩ, δεν μπορέσαμε να την επιβεβαιώσουμε καθώς αυτά προτίμησαν να κρατήσουν το στόμα τους ερμητικά κλειστό ωσάν να πρόκειται για κάποιο κρατικό απόρρητο το οποίο δεν θα έπρεπε, άγνωστο γιατί, να αποκαλυφθεί.

Δεν γνωρίζουμε ως εκ τούτου αν η πληροφορία ευσταθεί ή αν πρόκειται για «ράδιο αρβύλα» όμως συνήθως, όπως λέει και ο σοφός λαός, «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά».

Στις 12 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τα «Ελευθέρια», ο Δήμος Κομοτηνής εντάσσει στο πρόγραμμα του την ενημερωτική εκδήλωση του ΠΡΑΤΤΩ με θέμα «Το χθες, το σήμερα και το αύριο του Δ.Π.Θ.». Η ΔΚΕΠΠΑΚ στις αφίσες που δημιουργεί, τυπώνει και κυκλοφορεί, διαφημίζει με το λογότυπο του Δήμου Κομοτηνής την διοργάνωση της πολιτικής κίνησης του Κοτζιά.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί για εμάς μια ξεκάθαρη πολιτική στήριξη που πρόσφερε απλόχερα ο Δήμαρχος Κομοτηνής σε έναν πολιτικό φορέα. Το αν ο ίδιος είναι ή όχι μέλος του ΠΡΑΤΤΩ ουδόλως μας απασχολεί. Αυτό όμως που μας απασχολεί και το οποίο κατακρίνουμε είναι ότι ουδείς Δήμαρχος δικαιούται να χρησιμοποιεί τον Δήμο σαν «όχημα» εξυπηρέτησης μικροπολιτικών συμφερόντων.

Ο Δήμος ως φορέας ανήκει σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τον κομματικοποιεί και να τον ταυτίζει με πολιτικούς φορείς. Πολύ δε περισσότερο, να χρηματοδοτεί με λεφτά των δημοτών τις εκδηλώσεις τους.

Λευτέρης Γλερίδης
facebook.com/gleridis

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 εβδομάδα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ