ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήθηκε από γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης ο Γιάννης Γκαράνης

Προκειμένου να συστρατεύσει δίπλα του, ως επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», όλους τους δημότες

fonirodopis.gr

Προκειμένου να συστρατεύσει δίπλα του, ως επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών», όλους τους δημότες ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης

Την παραίτηση του από Γραμματέας Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ Ροδόπης κατέθεσε την Τετάρτη (17/10) ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» και υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιάννης Γκαράνης.

Ο λόγος της παραίτησης, όπως δηλώνει ο ίδιος, είναι ότι επιθυμεί να συστρατεύσει δίπλα του ως υποψήφιος Δήμαρχος όλους τους δημότες της Κομοτηνής ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης.

Επί της ουσίας ακολουθεί τα «χνάρια» του Γιώργου Πετρίδη και την πετυχημένη «συνταγή» με την οποία ο τελευταίος κατόρθωσε με ένα υπερκομματικό ψηφοδέλτιο να εκλεγεί για δύο θητείες φανερώνοντας ταυτόχρονα και τις προθέσεις του να μην αλλοιώσει τον ακομμάτιστο χαρακτήρα της «Κοινωνίας Πολιτών».

Η δήλωση παραίτησης του Γιάννη Γκαράνη:

«Καταθέτω σήμερα την παραίτησή μου από  Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ Νομού Ροδόπης. Ανέλαβα με αίσθημα ευθύνης τη θέση αυτή στις 20/05/2018. 

Μετά, όμως, από την εκλογή μου ως επικεφαλής, υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Κομοτηνής παραιτούμαι, προκειμένου να υπηρετήσω απερίσπαστα και αμερόληπτα το σύνολο των μελών της παράταξης, με την οποία θα διεκδικήσουμε την ηγεσία του Δήμου Κομοτηνής.

Εξακολουθώ να σέβομαι και να τιμώ το κόμμα που υπηρέτησα με συνέπεια και με προσήλωση όλον αυτόν τον καιρό, αλλά η πορεία προς τις δημοτικές εκλογές χρειάζεται τη συστράτευση όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτου κομματικής προέλευσης».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ