ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ο Δαπέργολας για τους «μούφα μακεδονάρχες» και τους «γιαλαντζί κινηματίες»

fonirodopis.gr

«Σε καιρό τέτοιας σύγχυσης λογικό να βγαίνουν μέσα στα θολά νερά διάφοροι απατεώνες. Απλώς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τι είδους πολυπληθές πακέτο απάτης μιλάμε»

Ο κ. Νεκτάριος Δαπέργολας, δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στα εθνικά θέματα και γνωρίζει εκ των έσω πρόσωπα και πράγματα, ιδίως στην Κομοτηνή και φυσικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έκανε, λοιπόν, μία ανάρτηση με αφορμή τα δακρυγόνα που έπεσαν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έγινε στη Θεσσαλονίκη, στις 8.9.2018, και κατά το οποίο η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Σε αυτήν την ανάρτηση στηλιτεύει με τον γνωστό δηκτικό του τρόπο κάποιον «μούφα μακεδονάρχη» της Κομοτηνής.

Γράφει, λοιπόν, τα εξής απολαυστικά (18.9.2018):

«Προς πατριδεργολάβους, χριστεμπόρους, ελλαδοκάπηλους, αυτόκλητους ταγούς, μούφα μακεδονάρχες, εθνολαϊκούς γιαλαντζί κινηματίες, επίδοξους σωτήρες και λοιπούς πολιτικούς κλαρινογαμπρούς. Εντάξει, κι άλλοι φάγαμε τα δακρυγόνα αλλά δεν βγάλαμε και ντελάλη. Σταματήστε να προσβάλλετε τη νοημοσύνη του κόσμου. Κι επιτέλους, υπάρχουν και πολύ σοβαρότερα πράγματα από τις μωροφιλοδοξίες σας. Κουράσατε. Αρκετοί αφελείς βέβαια παρασέρνονται ακόμη, αλλά αν είχατε συναίσθηση πόσο εκνευρισμό προκαλείτε σε πολύ περισσότερους, πραγματικά θα τρέχατε να κρυφτείτε. Είναι κι αυτό όμως ασφαλώς ένα από τα επικείμενα κέρδη των ημερών. Ο καραγκιόζ μπερντές ανοίγει σιγά – σιγά κι έχει ήδη αρχίσει το ξεβράκωμα. Για πάρα πολύ κόσμο…»

Κάτω από την ανάρτηση διεξάγεται διάλογος με φίλους, όπου ο κ. Δαπέργολας επισημαίνει πως «σε καιρό τέτοιας σύγχυσης λογικό να βγαίνουν μέσα στα θολά νερά διάφοροι απατεώνες. Απλώς δεν έχετε την παραμικρή ιδέα για τι είδους πολυπληθές πακέτο απάτης μιλάμε. Πολλοί έχουν υπόνοιες, άλλοι ξέρουν κάποια πράγματα μόνο. Όλη την εικόνα όμως δεν την ξέρει ακόμη κανείς. Να παρακαλάμε να γίνει ξεσκαρτάρισμα λοιπόν. Είναι το ίδιο σημαντικό με το να διώξεις τους νυν προδότες. Μην πω και σημαντικότερο γιατί αφορά την επόμενη ημέρα».

Πηγή: Εδώ Κομοτηνή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ