ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού από εκατοντάδες γυναίκες στην Κομοτηνή

FoniRodopis

Αναγκαιότητα για την αντιμετώπιση του η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση – Φωταγωγήθηκε το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης

Μήνυμα κατά του καρκίνου του μαστού έστειλαν το βράδυ της Παρασκευής (12/10) από την Κομοτηνή εκατοντάδες γυναίκες που συμμετείχαν στο 4ο Περπάτημα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Ροδόπης «Δύναμη Ψυχής».

Με αφετηρία την κεντρική πλατεία της πόλης, όπου οι διοργανωτές επεσήμαναν την αναγκαιότητα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, οι γυναίκες της Κομοτηνής κατευθύνθηκαν μέσω των κεντρικών οδών στο φωταγωγημένο με ροζ χρώμα κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών «Δύναμη Ψυχής» κ. Ροδούλα Κοκκινάκη μιλώντας στη «Φωνή της Ροδόπης» δήλωσε σχετικά πως «περπατάμε σήμερα στους δρόμους της πόλης με δύναμη ψυχής για να στείλουμε το μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Φωτίζουμε ροζ την Περιφέρεια, κρατάμε ροζ μπαλόνια, φοράμε ροζ μπλουζάκια και όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης».

Ερωτηθείσα για τον Σύλλογο, η κ. Κοκκινάκη στάθηκε μεταξύ άλλων σε δράσεις όπως η  πρόληψη, η ενημέρωση και η ψυχολογική υποστήριξη που παρέχει στα μέλη του ενώ αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς στην Ελλάδα τόνισε ότι με λίγη υπομονή όλα τα προβλήματα σταδιακά λύνονται.

Η Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Συντονισμού Δήμου Κομοτηνής κ. Κατερίνα Ιωαννίδου πρόσθεσε ότι «είμαστε εδώ σήμερα κατά αυτής της κακιάς αρρώστιας που έχει θερίσει πολλούς συνανθρώπους μας. Στηρίζουμε την πρόληψη και δίνουμε μέσα από αυτήν την εκδήλωση ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ότι μπορούμε να νικήσουμε και ότι υπάρχει ζωή και μετά από αυτό».

Η γιατρός και πολιτευτής της ΝΔ κ. Βούλα Ελευθεριάδου αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την εκδήλωση επεσήμανε την ανάγκη της ενημέρωσης και πρόληψης. «Τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Σύλλογο για την εκδήλωση. Σκοπός μας είναι να στηρίξουμε και να ενημερώσουμε τις γυναίκες ότι πρέπει να προσέχουν τον εαυτό τους πάνω απ’ όλα, να διαγνώσουν έγκαιρα το πρόβλημα που θα υπάρξει. Ενημέρωση και πρόληψη σημαίνει υγεία», σημείωσε η κ. Ελευθεριάδου.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 εβδομάδα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ1 εβδομάδα πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ