ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει το «χρίσμα» για την Περιφέρεια ΑΜΘ στον Κώστα Κατσιμίγα

fonirodopis.gr

Έως τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου θα έχουν αποφασιστεί οριστικά οι υποψηφιότητες που θα στηρίξει το κυβερνών κόμμα

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι εκτός απροόπτου ο πρώην εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ. Κώστας Κατσιμίγας.

Το όνομα του κ. Κατσιμίγα συζητήθηκε μεταξύ άλλων σήμερα (11/10) κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κυβερνώντος κόμματος, ενώ μέχρι τέλη Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη θα έχουν αποφασιστεί οριστικά οι υποψηφιότητες.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η εφημερίδα «Αυγή», για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ενημέρωσε ο Γραμματέας της ΚΕ Πάνος Σκουρλέτης αναφορικά με τις συσκέψεις που έχουν γίνει σε επίπεδο κομματικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έως τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σε θέση να ανακοινώσει το «χρίσμα» σε 7 Περιφέρειες. Πρόκειται για τους δύο νυν περιφερειάρχες που είχαν στηριχθεί και την προηγούμενη φορά, τη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Επίσης, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, τον Γιώργο Δέδε για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον νυν περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, τον Κωνσταντίνο Κατσιμίγα για την Ανατολική Μακεδονία-Θράκη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ