Σωματείο ΑμΕΑ Ροδόπης

Παράκληση σε πολίτες να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους σε πεζοδρόμια και ράμπες

Το Σωματείο ΑμεΑ ΠΕ Ροδόπης παρακαλεί τους συμπολίτες στην Κομοτηνή εκτός από τα πάρκινγκ ΑμεΑ που ήδη σέβονται να μην παρκάρουν τα αυτοκίνητα τους στα πεζοδρόμια, στις ράμπες αλλά και στις λεκάνες πρόσβασης που βρίσκονται επί των πεζοδρομίων που σκοπό έχουν να εξυπηρετούν τις ευπαθείς ομάδες στην πρόσβαση τους (ΑμεΑ, εγκύους, μητέρες με καροτσάκια, ηλικιωμένους με βοηθήματα).

Οι παραβάτες εμπίπτουν στις κυρώσεις του νέου νομού του ΚΟΚ 4530/2018.
Παράκληση, σεβαστείτε τον νόμο και τις ευπαθείς ομάδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.