Μονομελές Πρωτοδικείο Κομοτηνής

Φυλάκιση και πρόστιμο για τον πρώην πρόεδρο της «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας» Κομοτηνής

Η ποινή αφορά πολεοδομικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν χωρίς νόμιμη άδεια – Χαρακτηρίζουν την επιβολή νομιμότητας… «εκφοβισμό»

Με ποινή φυλάκισης 6 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε την Τρίτη 2 Οκτωβρίου από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κομοτηνής ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας» Κομοτηνής, Κοράι Χασάν.

Η ποινή αφορά πολεοδομικές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, χωρίς νόμιμη άδεια, στο κτίριο της «Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας» την περίοδο της προεδρίας (2010-2017) του Κοράι Χασάν και ειδικότερα την επισκευή της σκεπής και του χώρου των τουαλετών.

Χαρακτηρίζουν την επιβολή νομιμότητας… «εκφοβισμό»

Την καταδίκη του Κοράι Χασάν θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Χαλίτ Χαμπίπογλου, πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης», προκειμένου να καταδείξει για ακόμη μια φορά το ανθελληνικό του μένος.

Με μια προκλητική ανακοίνωση, χαρακτηρίζει την επιβολή της νομιμότητας ως «εκφοβισμό» και ζητάει ούτε λίγο ούτε πολύ την κατ’ εξαίρεση εφαρμογή της νομοθεσίας, που ισχύει για όλους τους πολίτες, για τους παράγοντες της «Τουρκικής Νεολαίας».

«Καταδικάζουμε την απόφαση που δόθηκε για την φυλάκιση και πρόστιμο στον Πρώην Πρόεδρο της Τουρκικής Ένωσης Νεολαίας Κομοτηνής Δρ. Κοράι Χασάν. Η φυλάκιση και το πρόστιμο για τον Χασάν λόγω ανακαινίσεων που έγιναν χωρίς κανέναν άλλο σκοπό εκτός από τη βελτίωση των φυσικών συνθηκών της τοπικής κοινότητας του σωματείου κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, είναι εκφοβισμός απέναντι στους ανθρώπους και οργανώσεις που εκπροσωπούν την τουρκική κοινωνία της Δυτικής Θράκης» σημειώνει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΕΟΤΔΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.