ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Erasmus Plus Days στην Κομοτηνή: «Let’s meet, move and learn!»

fonirodopis.gr

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν συμβουλές σχετικά με τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να ταξιδέψεις, να μάθεις, να σπουδάσεις και να εργαστείς στο εξωτερικό

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Τμήμα Διεθνών Σχέσεων/Erasmus+ και μέσω των συντονιστών Erasmus τμημάτων της Κομοτηνής, το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus ΔΠΘ – ESN DUTH, το δίκτυο Eurodesk στην Ελλάδα και της νεανικής ΜΚΟ System and G, στο πλαίσιο των Erasmus Days 2018, διοργανώνουν εκδήλωση την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018 στο ΒΑΡΟΣΙ Art Cafe (Ν. Τσανακλή 8) με τίτλο «Erasmus Plus Days στην Κομοτηνή: Let’s meet, move and learn!».

Συγκεκριμένα, μεταξύ 18:00 και 20:00 θα πραγματοποιηθεί Open Space, στην διάρκεια του οποίου εκπρόσωποι των φορέων θα παρουσιάσουν και θα σου προσφέρουν εξατομικευμένη συμβουλευτική σχετικά με τις ευκαιρίες που σου προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση για να ταξιδέψεις, να μάθεις, να σπουδάσεις και να εργαστείς στο εξωτερικό!

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα συμμετέχουν νέοι που βρίσκονται στην Ελλάδα στο πλαίσιο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και θα έχεις την ευκαιρία να συνομιλήσεις μαζί τους και να βρεις το κατάλληλο πρόγραμμα που ταιριάζει στα ενδιαφέροντα και στις ανησυχίες σου! Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, μετά τις 20:00 η ώρα, θα πραγματοποιηθεί θεματικό Speed Dating, με σκοπό να συνομιλήσουν οι νέοι μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν εμπειρίες!

Αυτή η εκδήλωση είναι η ευκαιρία να βρεις το πρόγραμμα Erasmus Plus που σου ταιριάζει και να αξιοποιήσεις την ευκαιρία που σου δίνει η Ευρωπαϊκή Ένωση να ταξιδέψεις στην Ευρώπη και να αναπτύξεις τις δεξιότητές σου!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ