ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Την υποψηφιότητα του για την Περιφέρεια ανακοίνωσε επίσημα ο Κώστας Ζαγναφέρης

Ανακοίνωσε την δημιουργία ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης ομάδας που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της περιοχής

fonirodopis.gr

Ανακοίνωσε την δημιουργία ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης ομάδας που έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της περιοχής

Την εξαγγελία του για κάθοδο στις περιφερειακές εκλογές έκανε πράξη την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Κώστας Ζαγναφέρης ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης ανακοίνωσε τη δημιουργία ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης ομάδας που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου και την επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας.

Η δήλωση του Κώστα Ζαγναφέρη:

«Μετέχοντας σχεδόν δέκα χρόνια στον δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζοντας από μέσα τα προβλήματά της, τις δυσλειτουργίες της αλλά και τις τεράστιες δυνατότητές της, αποφασίσαμε μια ομάδα αυτοδιοικητικών στελεχών, αλλά και ενεργών πολιτών να διεκδικήσουμε την ψήφο των συμπολιτών μας για την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Όλοι μας έχουμε πολιτικές καταβολές και δραστηριότητες, τις οποίες δεν απεμπολούμε, αλλά έχοντας σαν πρωταρχικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην δημιουργία μιας αξιόλογης και ικανής ομάδας, ανεξάρτητης και ακηδεμόνευτης, όπως άλλωστε υποστηρίζουν διαχρονικά όλα τα κόμματα (όπως και η Νέα Δημοκρατία). 

Στόχος μας είναι η επανεκκίνηση από το τέλμα που επήλθε από την απρόσμενη απώλεια του ιδρυτή της παράταξής μας Γ. Παυλίδη και η επανεκκίνηση της αναπτυξιακής πορείας της περιοχής μας.

Με όραμα, πίστη και γνώση θα διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη σας για να υλοποιήσουμε τις αξίες και τις προσδοκίες όλων μας.

Εντός του επόμενου δεκαπενθημέρου θα ανακοινωθούν τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού μας

Με σεβασμό στον πολίτη
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ