Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης

Ψεκασμοί σε Κομοτηνή και οικισμούς για την καταπολέμηση των κουνουπιών

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται και τον μήνα Οκτώβριο οι επίγειοι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών. Η Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης ανακοίνωσε το πρόγραμμα ψεκασμών που θα διενεργηθούν από την Δευτέρα 8 έως την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.

Ψεκασμοί θα γίνουν μεταξύ άλλων εντός της πόλης της Κομοτηνής, στο Δημοτικό Κυνοκομείο, στον Βιολογικό Καθαρισμό και στα Σφαγεία Κομοτηνής.

Δείτε το πρόγραμμα:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.