Τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου

Δράση καθαρισμού της παραλίας Ιμέρου από μαθητές σχολείων της Ξυλαγανής

To ΚΠΕ Μαρώνειας σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Μαρώνειας Σαπών, τη HELMEPA, στο πλαίσιο του προγράμματος «Στο κυνήγι του χαμένου… πλαστικού», το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Ξυλαγανής πρόκειται να προβεί σε καθαρισμό της παραλίας Ιμέρου την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 10.30 π.μ.

Παρακαλούνται οι δημότες οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εθελοντική δράση καθαρισμού, να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη του ΚΠΕ Μαρώνειας κα Δάφνη Κυνδελέρου στο 25330-22596 ή με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών κο Δουδουλακάκη στο 6970239800.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.