ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS

Σε υποδειγματική λειτουργία πλέον ο Βιολογικός Σταθμός του οικισμού Ποντίων στις Σάπες

fonirodopis.gr

Ο Δήμος με τα πενιχρά του έσοδα έθεσε το Σταθμό στις πολιτικές του προτεραιότητες και με μία σειρά από διαδοχικές παρεμβάσεις πέτυχε τον εκσυγχρονισμού του

Μία από τις πολλές υποδομές που η Δημοτική Αρχή Μαρώνειας – Σαπών παρέλαβε με πολλά προβλήματα και στα όρια της διάλυσης ήταν ο Βιολογικός Σταθμός των Παλιννοστούντων στις Σάπες.

Ο Δήμος με τα πενιχρά του έσοδα έθεσε το Σταθμό στις πολιτικές του προτεραιότητες και με μία σειρά από διαδοχικές παρεμβάσεις πέτυχε τον εκσυγχρονισμό του. Πλέον ο Βιολογικός Σταθμός είναι απόλυτα ενεργός, χωρίς οσμές, με αντικαταστάσεις και προμήθεια του αναγκαίου εξοπλισμού ενώ ελέγχεται διαρκώς.

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου βρέθηκε στο χώρο ο Δήμαρχος Μαρώνειας – Σαπών Γιάννης Σταυρίδης και οι δύο Αντιδήμαρχοι Μπάμπης Τσάτσας και Οσμάν Σεντάτ, οι οποίοι επέβλεψαν τις εργασίες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη.

«Ήταν μια κατάσταση που μας βασάνιζε. Με πολύ κόπο και βάσανα φτάσαμε στο σημείο να λέμε ότι ο Βιολογικός των Παλιννοστούντων στις Σάπες δουλεύει κανονικότατα με μετρήσεις και αναλύσεις που μας δίνουν σωστά στοιχεία», σημείωσε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ