ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδεικνύεται σήμερα ο νέος επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία Πολιτών»

FoniRodopis

Θα πρέπει να συγκεντρώσει τουλάχιστον 25 ψήφους – Παράπονα δημοτών για τις διαδικασίες που παραπέμπουν περισσότερο σε «κλειστό κλαμπ» παρά σε μια… «κοινωνία πολιτών»

Το νέο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών» θα κληθούν σήμερα να εκλέξουν 49 αιρετοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών συμβουλίων σε εσωπαραταξιακές διαδικασίες που θα λάβουν μέρος στις 6 το απόγευμα.

Υποψήφιοι για την αρχηγία είναι ο Γιάννης Γκαράνης, πρόεδρος ΚΕΜΕΑ Δήμου Κομοτηνής, η Κλεοπάτρα Στογιαννίδου, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου, και ο Νίκος Σωτηρακόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων.

Σύμφωνα με τα όσα ορίστηκαν, ο νέος επικεφαλής θα πρέπει να συγκεντρώσει ποσοστό 50% ενώ άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί σε περίπτωση που κανείς εκ των τριών δεν ψηφιστεί από τουλάχιστον 25 συναδέλφους του. «Δεν γνωρίζουμε αν θα ακολουθήσουμε την ίδια διαδικασία εάν κάποιος δεν εκλεγεί από την πρώτη φορά. Είναι κάτι που θα το αποφασίσουμε εκείνη τη στιγμή», μας είπε ο κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος.

Παράπονα για τις «κλειστές» διαδικασίες

Από τις διαδικασίες για τη διαδοχή Πετρίδη στην ηγεσία της παράταξης δεν λείπουν ωστόσο και τα παράπονα δημοτών αλλά και μελών της «Κοινωνίας Πολιτών» που δεν είχαν κατορθώσει να εκλεγούν σύμβουλοι στις δημοτικές εκλογές του 2014.

«Για ποιο λόγο δεν απευθύνθηκε κάλεσμα σε όλους τους πολίτες; Γιατί να μην έχει τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία και κάποιος που δεν είναι εκλεγμένος σύμβουλος; Οι διαδικασίες παραπέμπουν περισσότερο σε ‘’κλειστό κλαμπ’’ παρά σε μια δημοτική παράταξη που υποτίθεται ότι απευθύνεται και ανήκει σε όλους τους πολίτες», ήταν ένα από τα χαρακτηριστικότερα παράπονα που δεχθήκαμε τις τελευταίες μέρες.

[TheChamp-Sharing]

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ1 εβδομάδα πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ