«Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»

Νέες εικόνες ντροπής από το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής

Σκυλιά φυλακισμένα σε άθλιες συνθήκες, σε κλουβιά με περιττώματα και λάσπες – Συνεχίζεται η παραβίαση της νομοθεσίας από τον Δήμο Κομοτηνής

Νέες εικόνες ντροπής από το Δημοτικό Κυνοκομείο Κομοτηνής φέρνει στο φως της δημοσιότητας η σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», τα μέλη της οποίας καταγγέλλουν τη συνεχιζόμενη παραβίαση της σχετικής νομοθεσίας από τον Δήμο Κομοτηνής.

Ένα μήνα μετά το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Φωνής της Ροδόπης» για την «μαύρη κηλίδα» της πόλης, που αναδημοσιεύτηκε σε πανελλήνιο επίπεδο τόσο μέσα από τη συχνότητα του Ρ/Σ «Στο Κόκκινο 105,5» όσο και από την ιστοσελίδα zoosos.gr, η κατάσταση στο δημοτικό κυνοκομείο παραμένει εξίσου τραγική, δείγμα και της αδιαφορίας ή/και ανικανότητας των αρμοδίων να δώσουν λύση.

Η ανάρτηση – καταγγελία της ομάδας «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS»:

«Σημερινές (1.10.2018) φωτό από το δημοτικό κυνοκομείο Ροδόπης. Με την πρώτη νεροποντή οι λάσπες έγιναν ένας πολτός με τα κάτουρα και τα περιττώματα των σκύλων ενώ εκεί δίπλα (πεταμένες κάτω) είναι και οι τροφές. 
Σκηνές οι οποίες κάθε χρόνο επαναλαμβάνονται στο δημοτικό ‘’κολαστήριο’’, όπως πλέον το αποκαλούν πολλοί Κομοτηναίοι, αγανακτισμένοι από τις εικόνες και την βρωμιά που αντικρίζουν. 
Αλήθεια, ποιος θα ήθελε το σκυλάκι του να ζει εκεί μέσα; Μήπως ο αυτοαποκαλούμενος ως ‘’φιλόζωος’’ δήμαρχος Κομοτηνής κ. Πετρίδης θα άφηνε τα δικά του σκυλιά να ζήσουν εκεί μέσα; 
Και η ‘’ευαισθησία’’ τους είναι τέτοια που επί 9 χρόνια παραβιάζουν τη νομοθεσία μπουζουριάζοντας ολοένα και περισσότερα σκυλιά (460 και βάλε) σε ένα χώρο που έγινε για 80 ψυχές; 
Όπως είδαμε σήμερα, το κυνοκομείο δέχθηκε και άλλα κουτάβια. Πρόκειται για εγκληματική πολιτική μιας και τα κουτάβια θερίζονται από τις αρρώστιες και ιδίως τη γαστρεντερίτιδα. Τα νέα κουτάβια μπαίνουν στον ίδιο χώρο με τα προηγούμενα. Ελάχιστα επιβιώνουν. 
Σε ερώτηση μας γιατί δεν υπάρχουν κουβέρτες για τα κουτάβια, η απάντηση ήταν ‘’περιμένουμε να μας στείλουν οι Γερμανοί’’. Ολόκληρος δήμος Κομοτηνής και περιμένει από τους Γερμανούς φιλόζωους να τους στείλουν κουβέρτες. Οποία ξεφτίλα».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.