Απαραίτητη διευκρίνιση

«Εκ παραδρομής λάθος» λέει η εφημερίδα «Χρόνος» για τις δηλώσεις του Ιλχάν Αχμέτ

Ο βουλευτής Ροδόπης στη συνέντευξη του χρησιμοποίησε τον όρο «κεντροδεξιός» με την τοπική εφημερίδα όμως να αποτυπώνει αντ’ αυτού τον όρο «ακροδεξιός» και να δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις

Απάντηση από την εφημερίδα «Χρόνος» λάβαμε τελικά για το δημοσίευμα μας σχετικό με τις δηλώσεις που φέρεται πως είχε κάνει ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ για τις συνεργασίες του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής, σε δημοσίευμα της στις 2 Οκτωβρίου, διευκρινίζει ότι αποδόθηκε εκ παραδρομής στα λεγόμενα του Ιλχάν Αχμέτ ο όρος «ακροδεξιός» αντί του ορθού «κεντροδεξιός» που είχε χρησιμοποιήσει ο βουλευτής στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Γνωρίζοντας και εμείς τις πολιτικές απόψεις του βουλευτή, η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε -ομολογουμένως δυσάρεστα- από τις δηλώσεις που μετέφερε αρχικώς η τοπική εφημερίδα και τις οποίες δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστες.

Τέλος και επειδή το δημοσίευμα μας εμπεριείχε δύο σκέλη, θα επιθυμούσαμε εξίσου μια διευκρίνιση, από τον Ιλχάν Αχμέτ αυτή τη φορά, για τις δηλώσεις «νομιμοποίησης» του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ. Εκτός φυσικά κι αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις μεταφέρθηκαν επίσης «εκ παραδρομής»…

Το αρχικό δημοσίευμα και η διευκρίνιση της εφημερίδας «Χρόνος»:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.