ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

MEDIA

«Εκ παραδρομής λάθος» λέει η εφημερίδα «Χρόνος» για τις δηλώσεις του Ιλχάν Αχμέτ

fonirodopis.gr

Ο βουλευτής Ροδόπης στη συνέντευξη του χρησιμοποίησε τον όρο «κεντροδεξιός» με την τοπική εφημερίδα όμως να αποτυπώνει αντ’ αυτού τον όρο «ακροδεξιός» και να δημιουργούνται στρεβλές εντυπώσεις

Απάντηση από την εφημερίδα «Χρόνος» λάβαμε τελικά για το δημοσίευμα μας σχετικό με τις δηλώσεις που φέρεται πως είχε κάνει ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ για τις συνεργασίες του Κινήματος Αλλαγής ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Η τοπική εφημερίδα της Κομοτηνής, σε δημοσίευμα της στις 2 Οκτωβρίου, διευκρινίζει ότι αποδόθηκε εκ παραδρομής στα λεγόμενα του Ιλχάν Αχμέτ ο όρος «ακροδεξιός» αντί του ορθού «κεντροδεξιός» που είχε χρησιμοποιήσει ο βουλευτής στη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Γνωρίζοντας και εμείς τις πολιτικές απόψεις του βουλευτή, η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε -ομολογουμένως δυσάρεστα- από τις δηλώσεις που μετέφερε αρχικώς η τοπική εφημερίδα και τις οποίες δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστες.

Τέλος και επειδή το δημοσίευμα μας εμπεριείχε δύο σκέλη, θα επιθυμούσαμε εξίσου μια διευκρίνιση, από τον Ιλχάν Αχμέτ αυτή τη φορά, για τις δηλώσεις «νομιμοποίησης» του ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ. Εκτός φυσικά κι αν οι συγκεκριμένες δηλώσεις μεταφέρθηκαν επίσης «εκ παραδρομής»…

Το αρχικό δημοσίευμα και η διευκρίνιση της εφημερίδας «Χρόνος»:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ