Στους στύλους ηλεκτροδότησης

Μαθητές σηκώνουν ψηλά ελληνικές σημαίες στον Απαλό Αλεξανδρούπολης!

Ένα τουλάχιστον πρωτότυπο εγχείρημα έχουν αναλάβει μαθητές στην περιοχή του Απαλού Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, οι έφηβοι μαθητές τοποθετούν ελληνικές σημαίες επί της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Κήπων, στους στύλους ηλεκτροδότησης του δρόμου.

Τα παιδιά έχουν αναλάβει την εν λόγω δράση τους τελευταίους 4 μήνες, και έχουν τοποθετήσει τις σημαίες στο σημείο 2 φορές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το εγχείρημα τους χρηματοδοτούν και φέρουν οι ίδιοι σε πέρας, αγοράζοντας τις σημαίες και τοποθετώντας τες με σκάλα στους στύλους.

Ένα καθ’ ολα ελληνικό καλοσώρισμα στην Αλεξανδρούπολη, που είναι σίγουρα άξιο συγχαρητηρίων!

Πηγή: e-evros.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.