ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

TOPNEWS1

Σέμπα Καραχότζα: «Βαρέθηκα, κουράστηκα και αηδίασα με τη μειονοτική εκπαίδευση»

fonirodopis.gr

«Έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο και τα έστειλα σε δημόσιο ελληνόφωνο σχολείο», τονίζει ο Πομάκος δημοσιογράφος

Την αγανάκτηση του για την κατάσταση που επικρατεί στη μειονοτική εκπαίδευση στη Θράκη, εξέφρασε μέσω ανάρτησης του στο facebook ο Πομάκος δημοσιογράφος Σέμπα Καραχότζα.

Με αφορμή τις πρόσφατες διαμαρτυρίες μειονοτικών για το ζήτημα των βιβλίων που διδάσκονται στα μειονοτικά σχολεία, ο Σέμπα Καραχότζα αποκάλυψε ότι έστειλε τα παιδιά του σε δημόσιο ελληνόφωνο σχολείο, δηλώνοντας μάλιστα δικαιωμένος για την επιλογή του αυτή.

Καλεί μάλιστα, και τους υπόλοιπους γονείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα του ώστε και άλλα «Πομακόπουλα Ελληνόπουλα να έχουν την ίδια πορεία».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σέμπα Καραχότζα:

«ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΑΗΔΙΑΣΑ
Εγώ σαν πατέρας έκανα αυτό που θεωρούσα το καλύτερο για τα παιδιά μου. Φρόντισαν να φοιτήσουν στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ δημοτικό σχολείο της Ξάνθης, σε ένα από τα καλύτερα γυμνάσια της πόλης και τώρα στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ λύκειο της Ξάνθης. 
Οι βαθμοί που μου φέρνουν κάθε τέλος του έτους, δικαιώνουν και με το παραπάνω τις παραπάνω επιλογές – αποφάσεις μου (19.7 απολυτήριο γυμνασίου) και ΕΛΛΗΝΙΚΑ τόσο καλά που όταν σου μιλάνε, δε θα καταλάβεις πως είναι μουσουλμανόπαιδα αν δεν το ξέρεις. 
Αν εξακολουθώ να ασχολούμαι με το θέμα που λέγεται ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι γιατί θέλω να δω και άλλα ΠΟΜΑΚΟΠΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ να έχουν την ίδια πορεία. 
Από εκεί και πέρα όμως ο καθένας αποφασίζει για τα δικά του παιδιά. 
Αφήστε τα να βαράνε παλαμάκια στο ‘’ΖΕΪΜΠΕΚικο’’ που χορεύουν κάποιοι
Δική σας η επιλογή δική σας και η ευθύνη γα τις επιπτώσεις των επιλογών σας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ