Για τρίτη χρονιά

Έναρξη μαθημάτων το Νοέμβριο στο Σχολείο Ερευνητικού Θεάτρου Θράκης

Το Σχολείο απευθύνεται σε όσους πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν με το Θέατρο επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ή σε νέους που προετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις σε Δραματικές Σχολές

Το Ερευνητικό Θέατρο Θράκης, ένας από τους πιο δραστήριους καλλιτεχνικούς οργανισμούς με παραστάσεις, actions, εκπαιδευτικά προγράμματα, διεθνείς διακρίσεις και βραβεία ανακοίνωσε την έναρξη μαθημάτων, για τρίτη χρονιά, το Νοέμβριο.

Το Σχολείο απευθύνεται σε όσους πραγματικά θέλουν να ασχοληθούν με το Θέατρο επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά ή σε νέους που προετοιμάζονται να δώσουν εξετάσεις σε Δραματικές Σχολές.

Θα λειτουργεί κάθε δεύτερη Παρασκευή 20:00-23:00 και θα διδάσκει ο σκηνοθέτης και καθηγητής υποκριτικής Γιώργος Ζαμπουλάκης. 

Χορηγείται Βεβαίωση Φοίτησης στο τέλος του διδακτικού έτους.

Μαθήματα:
Υποκριτική
Αυτοσχεδιασμός
Κίνηση
Φωνή
Δραματουργία
Ανάλυση Κειμένου

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: 6940580180
Ιστοσελίδα: erevnitikotheatrothrakisnew.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.