Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου

Ενημερωτική εκδήλωση για την επιληψία στην Κομοτηνή

Θα αναφερθούν βασικά στοιχεία της νόσου, δυνατότητες και τους περιορισμοί που απορρέουν από την επιληψία, ενώ θα δοθούν οδηγίες διαχείρισης, προφύλαξης και διαβίωσης

Ο Σύλλογος Φίλων και Ασθενών με Επιληψία Θράκης «ΕΠΙΣΠΕΥΔΩ» οργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση «Ζώντας με την Επιληψία» με σκοπό την ενημέρωση του κοινού και παράλληλα την ευαισθητοποίηση του.

Οι κύριες ομιλήτριες θα αναφερθούν στα βασικά στοιχεία της νόσου, στις δυνατότητες και τους περιορισμούς που απορρέουν από την επιληψία, ενώ θα δοθούν οδηγίες διαχείρισης, προφύλαξης και διαβίωσης με την επιληψία.

Σημαντικά στοιχεία θα αναφερθούν μέσω της κατάθεσης προσωπικών εμπειριών ενώ στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό όσο σε επαγγελματίες υγείας ή εκπαιδευτικούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ροδόπης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.