ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΜ-Θ

Την κάθοδο του στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ ανακοινώνει τον Οκτώβριο ο Κώστας Ζαγναφέρης

Ρήγμα στην παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» – Για «μια σημαντική μέρα στην Περιφέρεια μας» μιλά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

fonirodopis.gr

Ρήγμα στην παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης» – Για «μια σημαντική μέρα στην Περιφέρεια μας» μιλά ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης

Την κάθοδο του στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019, ως επικεφαλής συνδυασμού, προανήγγειλε ο Κώστας Ζαγναφέρης μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης με ένα -αινιγματικού τύπου- σχόλιο έκανε λόγο για «ακόμα μια σημαντική μέρα για την Περιφέρεια μας» ταυτίζοντας την υποψηφιότητα του με σημαντικά ιστορικά γεγονότα που έλαβαν μέρος τον μήνα Οκτώβριο.

Με τον κ. Ζαγναφέρη αναμένεται να συμπορευθούν και άλλα στελέχη της νυν Περιφερειακής Αρχής, τα οποία έχουν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια τους απέναντι στο πρόσωπο του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Ενδιαφέρον θα έχει εφεξής η αντίδραση της ΝΔ μπροστά στο ορατό όσο ποτέ άλλοτε ενδεχόμενο διάσπασης της παράταξης της «Περιφερειακής Αναγέννησης», ειδικά αν λάβουμε υπόψη δημοσιεύματα του αθηναϊκού Τύπου βάσει των οποίων έχει ήδη παρθεί η απόφαση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσει το «χρίσμα» στον νυν Περιφερειάρχη.

Αξίζει τέλος, να υπενθυμίσουμε τις αιχμές Ζαγναφέρη τον Οκτώβριο του 2016 εναντίον στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εμπλοκή του στις διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

«Πήγα κόντρα σε όλο τον κομματικό μηχανισμό. Άτομα που δεν θα ξαναέρθουν στην Θράκη ήρθαν εδώ για να αποφασίσουν αυτοί για εμάς ποιος θα είναι ο νέος Περιφερειάρχης. Αυτό δεν τιμά κανέναν και πολύ περισσότερο αυτούς. Εγώ προσωπικά στη ΝΔ γεννήθηκα, εκεί ανδρώθηκα και εκεί θα παραμείνω. Οι αρχηγοί έρχονται και παρέρχονται» είχε δηλώσει τότε ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2020 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ