Σε ηλικία μόλις 21 ετών

Έχασε την μάχη για τη ζωή ο Κομοτηναίος διαιτητής ποδοσφαίρου Νίκος Ντοσίδης

Την μάχη για να κρατηθεί στη ζωή έχασε τα ξημερώματα ο μόλις 21 ετών διαιτητής της ΕΠΣ Θράκης Νίκος Ντοσίδης, ο οποίος από το μεσημέρι της προπερασμένης Δευτέρας νοσηλευόταν στην Εντατική του Νοσοκομείου Αγία Όλγα στην Αθήνα.

Ο Νίκος Ντοσίδης είχε καταρρεύσει στα τεστ των διαιτητών Γ’ Εθνικής, όπου είχε προταθεί για να ανέβει. Ήταν γιος του παλαίμαχου διαιτητή Τάσου Ντοσίδη, που βρισκόταν στο πλευρό του όλες αυτές τις μέρες στο αθηναϊκό νοσοκομείο.

Μετά τα πρώτα κρίσιμα εικοσιτετράωρα η κατάσταση της υγείας του έδειχνε να είχε σταθεροποιηθεί, ωστόσο πάντοτε ελλόχευε ο κίνδυνος, ειδικά όσο ο εξασθενημένος οργανισμός του παρέμενε μέσα στο νοσοκομείο. Δυστυχώς δεν άντεξε.

Η είδηση γεμίζει θλίψη όχι μόνο το ποδόσφαιρο της Θράκης αλλά συνολικά τον ελληνικό αθλητισμό. Νέο παιδί, μόλις 21 ετών…

Πηγή: thrakisports.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Το fonirodopis.gr σας ενθαρρύνει να εκφράζετε τις απόψεις σας ελεύθερα, χωρίς καμία λογοκρισία και κανέναν περιορισμό. Θερμή παράκληση, τα σχόλια να είναι γραμμένα στα ελληνικά (όχι greeklish), να μην είναι υβριστικά και προσβλητικά και να μην παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες. Αυτονόητο είναι ότι η ομάδα διαχείρισης ΔΕΝ φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων των αναγνωστών, παρά μόνο για τα άρθρα που αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
Επιπλέον, σας ενθαρρύνουμε και σας προτρέπουμε να συμπορευτείτε μαζί μας στη μάχη κατά της διαφθοράς και της αδιαφάνειας. Για οποιαδήποτε αντίστοιχη περίπτωση υποπέσει στην αντίληψη σας, επικοινωνήστε μαζί μας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας.