ΜΕΙΝΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικές ζυμώσεις στην Κομοτηνή ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών

FoniRodopis

Ο Κώστας Ναλμπάντης από τον χώρο της ΝΔ ετοιμάζει δυναμική επιστροφή ενώ το όνομα του Κώστα Κατσιμίγα από τον χώρο της Κεντροαριστεράς ακούγεται όλο και πιο έντονα

Οι πρόσφατες εξελίξεις στα αυτοδιοικητικά της Κομοτηνής ύστερα και από την απόφαση Πετρίδη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα δημιούργησαν νέα δεδομένα ενόψει των δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019.

Τα δεδομένα αυτά αφορούν κυρίως την παράταξη της «Κοινωνίας Πολιτών» και ειδικότερα τις φιλοδοξίες που «γεννήθηκαν» σε συμβούλους οι οποίοι επιθυμούν να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο, να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τα ηνία.

Γιάννης Γκαράνης, Δημήτρης Πολιτειάδης, Κλεοπάτρα Στογιαννίδου και Νίκος Σωτηρακόπουλος φαίνεται πως ενδιαφέρονται για την αρχηγία της παράταξης ενώ το ενδεχόμενο ο Δημήτρης Καρασταύρου να διεκδικήσει την ηγεσία μάλλον χάνει έδαφος προς το παρόν, με τον ίδιο να επιλέγει να στηρίξει άλλη υποψηφιότητα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι όλα τα παραπάνω μεταφέρονται βάσει πληροφοριών καθώς κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του ενώ όλοι αναμένεται να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθούν οι εκατέρωθεν κρούσεις και να τελεσφορήσουν οι όποιες ζυμώσεις.

Εκτός όμως από το εσωτερικό της «Κοινωνίας Πολιτών» ζυμώσεις γίνονται, εδώ και αρκετό καιρό μάλιστα, και εκτός αυτής από κορυφαία ιστορικά στελέχη που προέρχονται από άλλους χώρους.

Ένα από αυτά, ο Κώστας Ναλμπάντης από τον χώρο της ΝΔ ο οποίος ετοιμάζει δυναμική επιστροφή στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης δείχνει πως επιθυμεί να διεκδικήσει τον Δήμο Κομοτηνής ενώ στο πρόσωπο του συσπειρώνονται «βαριά» ονόματα και στελέχη, ακόμα και εκτός ΝΔ, τα οποία αναμένεται να στηρίξουν ενδεχόμενη υποψηφιότητα του.

Ένα ακόμα όνομα το οποίο χρήζει αναφοράς είναι σίγουρα αυτό του Κώστα Κατσιμίγα. Το όνομα του παλιού στελέχους του Συνασπισμού και πρώην Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ακούγεται όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα με τον ίδιο ωστόσο να τηρεί «σιγή ιχθύος». Ενδεχόμενη υποψηφιότητα του αναμένεται να μεταβάλλει σημαντικά τις ισορροπίες, όχι μόνο στον χώρο της Κεντροαριστεράς από τον οποίον προέρχεται αλλά σε όλους τους χώρους, καθώς ο ίδιος θεωρείται κατά γενική ομολογία στέλεχος ικανό και με γνώσεις και ως εκ τούτου τυγχάνει ευρείας αποδοχής.

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ2 εβδομάδες πριν

STIHL – Αθανάσιος Παρμάκης

Επιλέξτε την δύναμη που σας ταιριάζει! Βενζινοκίνητο, ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο, η STIHL διαθέτει δεκάδες επιλογές σε κάθε κατηγορία προϊόντος που...

ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ - ΠΟΔΗΛΑΤΑ2 εβδομάδες πριν

ΑΪΧΑΝ bikes

Ποδήλατα – Service – Ανταλλακτικά

ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΑ2 εβδομάδες πριν

Bonsai Mekkos Flowers

Ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί οποιαδήποτε σύνθεση λουλουδιών για κάθε μοναδική περίσταση

PIZZA2 εβδομάδες πριν

Pizza King

Όλες οι πίτσες ψήνονται σε ξυλόφουρνο, με παραδοσιακή ζύμη και πάντα με τα πιο φρέσκα και αγνά υλικά

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΑ3 εβδομάδες πριν

Ιχθυοπωλείο «Ο Αιγύπτιος»

Φρέσκα ψάρια θάλασσας του Θρακικού πελάγους

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ3 εβδομάδες πριν

Ψηφιακό Φωτοτυπικό Κέντρο «Copy Center»

Θέλετε εκτυπώσεις ποιότητας, γρήγορα και σε ανταγωνιστικές τιμές;

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΡΟΥΧΩΝ4 εβδομάδες πριν

Στεγνοκαθαριστήρια «Ήλιος»

Σας τα επιστρέφουμε σαν καινούρια… πάντα σε πολύ καλές τιμές

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copyright © 2019 - ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ